Haberler

Osmaniye Motosiklet Kulübünden Başkan Kara'ya Ziyaret

Güncelleme:

Osmaniye Motosiklet Kulübü (OMK) üyeleri motosikletleri ile birlikte Başkan Kadir Kara'yı ziyaret ederek 'Fahri Başkan' ilan ettiler.

'Bu Şehirde Biz de Varız' diyen OMK Başkanı Bünyamin Keskin kulüplerinin tişörtünü ve üye kimlik kartını Başkan Kara'ya makamında teslim etti.

Yaklaşık 20 motosiklet ile birlikte Başkan Kadir Kara'yı ziyaret eden motosiklet tutkunları amaçlarının motosiklet sürücülerinin güvenlik ekipmanlarını kullanmaya teşvik etmek olduğunu söylediler. Osmaniye'nin coğrafi yapısı itibari ile motosiklet kullanımının çok yaygın olduğunu söyleyen OMK Başkanı Bünyamin Keskin, "Bilinçsiz kullanımın önüne geçmek için Serkan Doğan arkadaşımızın girişimleri ile 2011 yılında bu kulübü kurduk ve yeni üyelerimizi bekliyoruz." dedi.

Başkan Kadir Kara'ya kendilerine zaman ayırarak kabul ettiği için teşekkür eden OMK Başkanı Keskin, motosikletin bir tutku olduğunu ifade etti. Dernek üyelerinin kesinlikle kask takmadan trafiğe çıkmadıklarını ve kask takılmasını yaygınlaştırmak için çalışmalar yaptıklarını da dile getirdi. Osmaniyeli gençlerin motosiklet sürücüsü olarak çok yetenekli olduklarını fakat gerekli güvenlik tedbirlerine uymadıkları için kazalarda haytaların kaybedildiğine de değinen Keskin, "En önemli amacımız Osmaniyeli gençleri bir çatı altında toplayarak güvenli bir motosiklet sürücüsü olmalarını sağlamak" dedi.

MOTOSİKLET TUTKUNLARI YARIŞ PİSTİ İSTİYOR

OMK Başkanı Bünyamin Keskin ve ziyarete katılan dernek üyeleri Başkan Kadir Kara'dan Osmaniye'ye bir yarış pistinin yapılmasını istediler. Başta Osmaniyeli gençlerin güvenli bir ortamda yarışmalarını sağlamak ve Türkiye genelinde Osmaniye'nin tanıtımı için bu pistin çok önemli olduğunu dile getiren motosiklet tutkunları Osmaniyeli gençlerin artık Türkiye şampiyonlukları kazandıklarını ifade ettiler.

BAŞKAN KADİR KARA YARIŞ MOTORUNA BİNDİ, KASK TAKTI

Ziyaretin ardından misafirlerini uğurlayan Başkan Kadir Kara, belediye girişindeki motosikletler önünde dernek üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Dernek üyelerinin isteği üzerine motosikletin üzerine çıkan Başkan Kara, motosiklet sürücülerine örnek olabilmek için kask taktı. Yarış motoru üzerinde objektifler poz veren Başkan Kara, gençlerin pist konusundaki isteklerini değerlendireceğini söyledi.

Başkan Kara, "Osmaniye'de gerek ekonomik yapı, gerekse de coğrafi yapı nedeni ile motosiklet kullanımının çok yaygın olduğunu biliyoruz. Özellikle motosiklet tutkunu gençlerimizin kurallara uymalarını çok istiyorum. Bu kulübümüzün gençleri önemli bir amaç ile yola çıkmışlar. İnsan hayatını düşünerek güvenli sürüş için çalışmalar yapıyorlar. Şehrin belediye başkanı olarak ilk etapta OMK ile birlikte motosiklet sürücülerimizi başta kask takmak olmak üzere onları bilgilendirecek eğitim çalışmaları yapacağız. Pist konusunda ise teknik araştırmaları yaptıracağım. Kulüp üyeleri ile bu konuda çalışmalar yapacağız. Kısa ve uzun vadede elimizden gelen çalışmaya imza atacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Osmaniye Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title