Haberler

Aten Cs64us 4 Portlu Usb Kvm Switch, Hoparlör Bağlantısı Mevcut

Aten Cs64us 4 Portlu Usb Kvm Switch, Hoparlör Bağlantısı Mevcut Özellikleri

4 portlu USB KVM (Keyboard/Video Monitor/Mouse) Switch, Hoparlör bağlantısı mevcut

- 4 bilgisayarın 1 klavye (USB), 1 mouse (USB) ve 1 monitör tarafından denetlenmesini sağlar.
- Entegre mouse, klavye ve monitör emülasyonu sayesinde bağlı bulunan PCler sorunsuz çalışır.
- PC’lere erişim şu yöntemle yapılır.
Klavyeden Hot-Key tuş kombinasyonları kanalıyla PC seçimi yapılır.
Otomatik tarama (Auto Scan) özelliği kanalıyla PC seçimi yapılır.
- PC bağlantısı için Switch'i açıp kapamaya gerek yoktur. Çalışma esnasında Switch'e yapılan bağlantılar sökülüp takılabilir.
- İlk devreye sokulan (power on) bilgisayar switch tarafından otomatik olarak seçilir.
- Konsol tarafında Logitech ve Microsoft Wireless klavye ve mouse tiplerini destekler.
- Konsol tarafında 4 ve 5 düğmeli mouse ve scroll wheel mouse tiplerini destekler.
- SVGA, VGA ve Multisync monitörleri destekler.
- Çözünürlük / Bantgenişliği: 2048 x 1536 dpi. / 60 Hz.
- Application Specific Integrated Chip (ASIC) teknolojisini destekler.
- LED’ler sayesinde hangi PC’nin devrede olduğu kontrol edilir.
- Harici güç adaptörü gerektirmez. Elektriği bilgisayarlardan alır.
- Hoparlör bağlantısı yapılabilir.
- Konfigürasyon için ek bir yazılım gerektirmez.
- Kasa Tipi: Plastik
- Tarama Aralığı: 5 saniye.
- Konsol Bağlantı Yuvaları (Giriş): 1 x Monitör DB15HD dişi, 1 x Klavye USB A dişi (USB), 1 x Mouse USB A dişi (USB), 1 x Hoparlör Mini Stereo Jack dişi
- PC Bağlantı Yuvaları (Çıkış): 4 x Monitör DB15HD erkek, 4 x Klavye ve Mouse USB A erkek (USB), 4 x Hoparlör Mini Stereo Jack erkek (Klavye, monitör, mouse ve hoparlör bağlantıları cihaz kasasına gömülü olan (built-in) 1.80 metrelik iki çift ahtapot kablo kanalıyla yapılmaktadır.)
- Konsolda bulunan USB yuvaya USB mouse'ın yanısıra USB Hub ürünü bağlanarak birden fazla USB cihaza bağlantı imkanı sağlamak mümkündür.
- Windows 98SE ve üstü, Mac OS 8.6 ve üstü, SUN Solaris 8 ve üstü ve Linux RedHat 7.1 ve üstü işletim sistemlerini destekler.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title