Haberler

BNG ile Bodrum'dan Meksika'ya Türk Esintisi

Güncelleme:

Milano Fashion Week takvimine kabul edilen ilk ve tek Türk markası olma özelliğini taşıyan BNG, global bir marka olma yolunda ilerliyor.

Milano Fashion Week takvimine kabul edilen ilk ve tek Türk markası olma özelliğini taşıyan BNG, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. BNG, geçtiğimiz hafta Meksika'nın ünlü markası Esencial'ın sahibi, iş ve cemiyet hayatının tanınmış ismi Maria Laura Salinas ortaklığı ile Meksika Park Plaza Avm'de yeni mağazasını açtı.

Bodrum Palmarina mağazasının ardından rotayı Meksika'ya çeviren BNG'nin Mexico City'de gerçekleştirdiği mağaza açılışına cemiyet hayatının birçok ünlü ismi katıldı. Açılışa özel gerçekleşen defileyi, Meksika'nın önde gelen ailelerinin yanı sıra cemiyet ve sanat hayatının birçok tanınmış ismi de beğeni ile izledi. Dünya basının yakından takip ettiği defile, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Defileye özel olarak hazırlanan "İstanbul İstanbul" adlı başlangıç müziği, modellerin uçuşan kıyafetleriyle beraber sıcak atmosfere enerji katarak davetlilerin ilgisini çekti.

Kadınları köklü bir içsel değişimle yüz yüze getiren marka, defilede sergilediği tasarımlarıyla Meksika'nın ünlü isimlerinden tam not aldı. Defilede yazın çarpıcı tonlarının ağırlığı hissedilirken, Meksika sıcağına gönderme yapan turuncu, haki ve beyaz renkler de dikkat çekti.

Markanın kurucusu ve tasarımcısı Nilgün Gülen, defilenin kapanışını Maria Laura Salinas ve ortağı Paola Saad ile gerçekleştirerek katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

2013 yılı yazında Bodrum Palmarina'ya yaptığı seyahat sırasında BNG'yi keşfederek kendi deyimiyle "aşık" olan Maria Laura Salinas, tanınmış Türk markasını Meksika kadınlarının da yakından keşfetmesini isteyerek markayı Mexico City'nin vazgeçilmez Esencial markasının fashion yüzü olarak konumlandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mexico City Milano Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title