Haberler

Karamanlı'da 2 Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Burdur'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada ölen Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi.

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren aynı aileden 60 yaşındaki Cemil Avcı, eşi 57 yaşındaki Emine Dudu Avcı, torunları 13 yaşındaki Duygu ve 8 yaşındaki Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tefenni Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, ilk olarak Cemil Avcı'nın Burdur Merkez Değirmenler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazelerin eve gelişi sırasında yakınları gözyaşı döktü. Mustafa ve Duygu'nun annesi Teslime ve babası Serkan Efe sinir krizi geçirdi.

YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Duaların okunması ve helallik alınmasından sonra cenazeler Hızırilyas Camii'ne getirildi. Cenaze törenine, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi eski Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe, Burdur Asri Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

1 KİŞİ MUĞLA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada yaşamını yitiren 92 yaşındaki Zeliha Akbaş'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Merkez Mustafa Efe Karamanlı Tefenni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (4)

fethiyeli:

toprakları bol olsun.çok acı bi durum.rabbim geride kalanlarına kendi sabrından versin...

9
0
yanıtYanıtla
Gökhan KOYUNCU:

İktidara geldikleri günden beri Gölhisar ve Dirmil''e 7 sefer geldiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Mehmet Alp, bu yolun standartlara uygun yol olacağını, hükümet olarak 15 bin km''yi 5 yılda tamamlamak için söz verdiklerini ve bunun 3 bin km''sini bu yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, gayretli bir çalışmanın sonucunda buna muvaffak olunacağını belirterek ''Sadece 300 milyon''un üzerinde nüfusu olan Amerika''da resmi tatilin olduğu bir günde 50 milyon insan bir ilden bir ile ve bir eyaletten başka bir eyalete gezmeye gidiyor. Geçmişte ihmal edilmiş veya istediğimiz standarda gelememiş bu yolları önümüzdeki yıllarda peyder pey gerçekleştireceğiz. Savaşta kaybetmediğimiz insanları trafikte kaybediyoruz. Bu şekilde yaptığımız yollar ile bu terörün önünü kesmiş olacağız. '' dedi. sayın vekil yıl 10 Mart 2004 Çarşamba, bugün ise 17 Haziran 2014 10 yıl 2 ay geçmiş yol eskisinden daha kötü

7
0
yanıtYanıtla
b7urdurlu:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınçok acı bişey

1
0
yanıtYanıtla
abdurezzak:

2011 seçimlerinde aynı şeyi bbayram öz. söyledik hala aynı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title