Haberler

Antalya'daki Tefennililer İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: “Artık o partili bu partili diye ayrım yapmadan, şahsi ihtiraslardan uzak, sadece Tefennimizin menfaatlerini düşünerek bir ve beraber olmalıyız.”

Tefenni Belediye Başkanlığı ve Antalya'da Yaşayan Tefennililer Dayanışma Platformu tarafından Antalya'da istişare toplantısı düzenlendi.

Bir otelin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Tefenni ilçesinin sorunları, belediyenin faalyetleri ve yapılması düşünülen projeler anlatıldı.

Toplantıda konuşma yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, birlik ve beraberlik içinde Tefenni için çalışacaklarını kaydetti.

Tefenni'nin bölgenin en köklü ilçesi olduğunu dile getiren Alagöz, "Teke Yöresi'nin başkenti sayılan ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Tabi ki bunları kısa sürede başarmak, belediyemizin tek başına yapabileceği bir iş değildir. Artık o partili bu partili diye ayrım yapmadan, şahsi ihtiraslardan uzak, sadece Tefennimizin menfaatlerini düşünerek bir ve beraber olmalıyız" dedi.

Hazırlanan park, tören alanı, içme suyu çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve parke taşı projeleri hakkında da bilgiler veren Alagöz, toplantıya katılan vatandaşlarla fikir alış verişinde bulundu.

Toplantıya, belediye meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Alagöz Antalya Tefenni Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

tefenni:

geç kalındı ama brawww yeni başkana

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title