Haberler

24 Saat Açık OXY'de Sabah Kahvaltı, Sabaha Kadar Dans

Güncelleme:

Corendon Turizm Grubu'nun Midilli (Lesbos)'deki partnerlarının ortaklığı ile faaliyete geçen mekân, Türkiye, Hollanda ve Yunanistan'dan gelen turistlere hitap edecek.

Bin metrekarelik kayalık alan üzerinde deniz manzarası eşliğinde yükselen kulüp, bir benzeri daha olmayan gemi şeklindeki mimari tasarımı, 2 bin 500 kişi kapasitesi ve Yunan Adalarının en büyük gece kulübü olmasıyla öne çıkıyor.

Yunanistan'da Lesbos, Türkiye'de Midilli olarak anılan, son yılların trendi hızla yükselen gözde tatil mekânı, şimdi de eğlencenin merkezi olmaya başladı. Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Corendon Turizm Grubu'nun Midilli'deki Yunan, Hollandalı ve Türk partnerleri, Corendon'un 2014 sezonunda Midilli'ye 10 bin turist getirecek olması üzerine dev bir yatırıma imza atarak, OXY isimli benzersiz gece kulübünü açtı. Ünlü Yunan eğlencelerinin yanı sıra Türk kültüründen de izlerle zenginleştirilen OXY, yoğun olarak Hollanda, Yunanistan ve Türkiye'den ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yaklaşık 12 yıl önce kapanan ve bir önceki ismi 'Gataluzi' olan gece kulübü, yeni ismi 'OXY' ile günün 24 saati konuklarına hizmet sunacak. Dört biryanı deniz manzaralı ve aslına uygun bir gemi şeklinde tasarlanan mekân, Molyvos ve Petra kasabalarının tam ortasında yer alıyor. Bin metrekarelik alan üzerine kurulu, 2 bin 500 kişi kapasiteli OXY, Yunanistan'ın en büyük kulüplerinden biri olma özelliğini taşıyor.

2013 yılında 45 bin Türk turisti ağırlayan Lesbos, OXY ile birlikte bu sayıyı hemen hemen iki katına çıkartmayı hedefliyor. OXY ile birlikte bu yıl 80 bin Türk turist (toplamda 200 bin turist) çekmesi beklenen Ada'ya Corendon Turizm Grubu da haftada 2 kez uçuş düzenleyerek 10 bin turist taşıyacak. Hollanda ve Belçikalıların yanısıra Türklerin de yoğun ilgi gösterdiği kulüp hakkında Oxy Kulüp Kurucu Ortağı Atacan Uslu şu açıklamaları yapıyor; "500 bin Euro'luk yatırımla 12 yıl işletmek üzere OXY gece kulübümüzü açtık. Mottomuz gelen yolcularımızı eğlendirebilmek ve mutlu etmek. Tarzımız gündüz beach club gece night club olarak hizmet vermek. Hedef kitlemizde Hollanda ve Belçika'dan gelen yolcularımızla Yunanistan ve Türkiye'den gelecek misafirlerimiz var. Yaklaşık 40 personelimizle, haftanın 7 günü 24 saat açığız. Dünyanın hiçbir yerinde bizim yaptığımız mimaride bir gece kulübü bulunmuyor. Kayalık üzerine kurulu kulübümüz, muhteşem bir manzaraya sahip."

Mutfakta da Müzikte de İddialılar

Yüzme havuzu, önü kapanmayan muhteşem Ege manzarası, kırmızı-beyaz dekorasyonu, üstü açık oluşu OXY'nin dikkat çeken yanlarından. Sabah kahvaltınızı yapıp, ardından güneşlenip yüzebilir, akşamüstü kokteyllerinizi yudumladıktan sonra akşam yemeğe geçebilir, ardından sabaha kadar eğlenerek 24 saat keyifli vakit geçirebilirsiniz.

OXY'nin mutfağı da Türk, Yunan ve Hollanda tatlarının birleşiminden oluştuğu için son derece zengin. Haftanın yedi günü açık olan mekânda gündüz lounge, gece house müzik çalacak. Türkiye'nin, Hollanda'nın ve Yunanistan'ın en ünlü DJ'leri yaz akşamları Midilli'yi hareketlendirmeye hazırlanırken, Oxy'nin konuklarını çarşamba akşamları da canlı Yunan ezgileriyle sabaha kadar eğlence bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunanistan Hollanda Belçika Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title