Haberler

Arkadaşlarının Gözü Önünde Havuzda Boğuldu

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, 10 yaşındaki Ali Akülker, belediyeye ait yüzme havuzunda arkadaşlarının gözü önünde suda boğularak yaşamını yitirdi.

Alaşehir Fatih Camisi'ndeki Kuran kursuna katılan bir grup çocuk, imam Mesut Yiyen tarafından bugün saat 16.00 sıralarında, yerel seçimlerin ardından mahalleye dönüştürülen Kavaklıdere beldesindeki, belediyeye ait yüzme havuzuna götürüldü. Serinlemek için arkadaşlarıyla havuza giren Kavaklıdere İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Ali Akülker, bir ara havuzun 1 metre 40 santimetrelik en derin bölümüne geçti. İyi derecede yüzme bilmeyen Akülker, panikle suya batıp çıkmaya başladı. Bu sırada imam Yiyen ve havuzda cankurtaran olarak görev yapan Mehmet Çimen suya atlayıp, çocuğu çıkardı. Çok su yuttuğu belirlenen Akülker, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşama döndürülemedi.

Arkadaşlarının gözü önünde yaşamını yitiren Akülker'in cesedi Alaşehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Akülker'in ölümü yakınları ve arkadaşlarını yasa boğarken, polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kavaklıdere Alaşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title