Haberler

Modifiye Tutkunları Tepkili

Düzce'de Ticaret Meslek Lisesi önünde toplanan yaklaşık 200 araç sahibi "Modifiye suç değil yaşam tarzı" etkinliğinde bir araya geldi.

Düzce'de Ticaret Meslek Lisesi önünde toplanan yaklaşık 200 araç sahibi "Modifiye suç değil yaşam tarzı" etkinliğinde bir araya geldi. Sosyal medya üzerinden bir araya gelen yaklaşık 200 araç sahibi toplanarak kendilerine hafta sonu etkinlikleri için yer vermeyen yetkilileri protesto ettiler. Çoğunluğu Tofaş Şahin araçların oluşturduğu grup, Ticaret Meslek Lisesi'nden Anıtparka kadar konvoy yaptı. 200 araçlık grup yetkililerden pist isterken modifiye açılımı da beklediklerini dile getirdi.

Grup adına açıklamayı yapan Recep Çakmakçı, " Bu araçlar bizim çocukluk hayalimiz. Tek tutkumuz. Bizim yetkililerden isteğimiz arkadaşlarımız ile tutkunu olduğumuz bu araçlar ile bir alanda toplanabilmek. Devlet araçlarımıza taktığımız malzemeleri piyasada vergisi ile birlikte satışını yapılmasına izin verebiliyor. Araçlarımıza taktığımız her parça kanunen yasaldır. Araçlarımıza taktığımız her bir parça 1 ay içinde trafik tescil müdürlüğüne gidilerek ruhsatlara işlenmesi gerekmektedir. Fakat müdürlük bu konuda hiç bir parçayı ruhsata yazmamaktadır. Parçaların yasal sayılması gerekmektedir. Kanunda modifiye yasaktır diye bir ibare bulunmamaktadır. Örneğin kanunda alkol 0,5 promil yazıyorsa desibel sınırı ve kirlilik sınırı olmalıdır. Modifiye'yi yasaklamak ülkemizi bir adım geriye götürecektir. Biz modifiye açılımının olması gerekiyor. Biz temiz insanlarız. Toplum içinde farklı algılansak da bu bizim tutkumuz. Bu kadar insanı görmemezlikten gelmesinler. Diğer araçları görmemezlikten gelip bizlere modifiyeli araçlarımız var diye ceza kesmesinler" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tofaş Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title