Haberler

Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan Bayram Mesajı

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Yavuz mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Kıymetli hemşehrilerim, sürekli göç vererek kan kaybeden, ülkemizin son 10 yılda kaydettiği büyümeye karşın yerinde

sayan, tarihi kimliğinden koparılan, kamu kaynakları kullanılarak yapılan gecekondu binalar ve geçitler ile katledilen,

eşsiz Türk yurdu Bayburt'a sahip çıkalım. Yağmaya, çirkin yapılaşmaya, tarih katliamına, kültür mirasına ihanete dur diyelim. Şehrimiz; iyi niyetle yapıldığına inandığım yanlış yapılar ve yatırımlar ile boğulmuş, yok edilmiştir.

Sevgili hemşehrilerim, Yanlıştan dönmek erdemdir. Birbirimizi kırıp dökmeden, kendimizi sorgulamanın zamanı

gelmedi mi? 1000 yıllık caminin yanına yapılan gecekondu polis evi. Başka yer yokmuş gibi Bayburt'un kalbine saplanmış zehirli hançer Belediye binası. Şehrin tam orta yerine dikilmiş ucube Ticaret Odası binası. Milyonlarca lira kamu kaynağı kullanılarak yapılan Gümüşhane girişindeki rezil köprü ve alt geçit. Çoruh kenarında yapılmasına izin verilen çirkin yığma beton binalar. Çoruh üzerinde bütün ruhsuzlukları ile durmaya devam eden köprüler. Bunların hangisi bu şehre yakışıyor, hangisi 1000 yıllık Türk- İslam kültürü ile örtüşüyor? Hemşehrilerime açık çağrımdır! Bu çirkin, meşruiyeti olmayan binalar, geçitler ve köprüler yıkılsın, Bayburt tarihi ile buluşsun." çağrıma destek istiyorum. Hepimiz suçluyuz, hiçbirimiz bir diğerimizden daha az suçlu değiliz. Şehrimize, kültürümüze ve tarihimize sahip çıkalım. Gelin, kentimizi yönetenlerden, bu rezil binaları ortadan kaldırmalarını talep edelim."Bana Bayburt'umu Geri Ver" kampanyasına destek verin, dedelerimizden emanet aldığımız bu güzel vatan parçasını, çocuklarımıza miras bırakalım. Bayburt'u sevmek, onu imar etmekten geçer, yağmalamaktan değil. Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Yüce Rabbim yeryüzünü imar ederek rızasını kazanan kullarından eylesin bizleri." - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Yavuz Bayburt Türkiye Socar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title