Haberler

Bakırköy'de Kaybolan Kız İçin Suç Duyurusu Yapıldı

Güncelleme:

Bakırköy'de staj yaptığı hukuk bürosundan eczaneden ilaç almak için çıkan ve 4 gündür haber alınamayan F.T. için ailesi savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bakırköy'de staj yaptığı hukuk bürosundan eczaneden ilaç almak için çıkan ve 4 gündür haber alınamayan F.T. için ailesi, kızlarının kaçırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yunus Emre Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi F.T, 2 Ağustos cumartesi günü staj yaptığı hukuk bürosundan eczaneden ilaç almak için çıktı.

Kızlarının kaçırılmasından şüphelenen anne Şenay T. ile baba Göksel T. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Anne Şenay T, kızı F.T'nin 2 Ağustos'ta avukatlık bürosundan eczaneye diye çıktığını ve o günden beri haber alınamadığını, Bakırköy Osmaniye'deki tüm eczaneleri gezip kızının fotoğraflarını gösterdiğini, kızının kayıp ilanlarını sokaklara astığını söyledi.

Kızının arkadaşı M.G. tarafından kaçırıldığını düşündüğünü dile getiren anne Şenay T, "Güngören'de oturduğumuz mahallede kızım 13 yaşındayken kendisinden 5 yaş büyük bir çocukla arkadaşlık yapmış. Bu durumu öğrendiğimde arkadaşlıklarına engel oldum. Çocuk madde bağımlısıydı ve kızımın peşini bırakmadı. Kızım bile sonra çok pişman olup ondan iğrenerek bahsediyordu. Ondan nefret ediyordu. Onun numarasını engellemişti ama yine bulmuş, rahatsız etmeye başladı. Kızım kaçırılmasından 2 gün önce bu yüzden telefon numarasını değiştirdi" dedi.

ANNE ŞENAY T. : KIZIMI SOKAK SOKAK ARADIM

Sokak sokak, eczane eczane kızını aradığını söyleyen anne Şenay T, bazı görgü tanıklarının 3-4 kişinin kızını zorla arabaya bindirip götürdüklerini söylediğini anlatarak, "Benim çocuğum kaçmaz. Çok endişeliyim. ya bir daha onu göremezsem. Ne olur kızımı gören olursa ihbarda bulunsun. Ne yemek yiyebiliyoruz ne uyku uyuyabiliyoruz. Her gün mesaj çekiyorum ama iletilmiyor. Telefon her an elimde ya kızım ararsa diye. Kızımı kaçıranlara söylüyorum, zorla güzellik olmaz. ne olur geri getirin kızımı" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Bakırköy Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title