Haberler

Çerkezköy'de Gençlik Merkezi İnşaatı Yükselmeye Başladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yıllardır hayata geçirilmesi planlanan ve geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatı yükseliyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yıllardır hayata geçirilmesi planlanan ve geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatı yükseliyor.

Gençlik Merkezi inşaatını yapan yüklenici firma Sanır İnşaatın Şantiye Şefi Hikmet Başbuğ, Çerkezköy Gençlik Merkezi'nin kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağını belirtti. Hikmet Başbuğ, "Çerkezköy Gençlik Merkezi son derece kullanışlı olacak. İki kat üzerine inşa edilecek olan Gençlik Merkezi'nde spor odası, resim odası, bilgisayar odası, çocukların etkinliği için çok amaçlı yaşam alanı ile personel odaları ve sosyal amaçlı oda bulunacak. Binanın kısa sürede bitirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bina hizmete girdiğinde Çerkezköy'de sportif ve sosyal anlamda da daha da katkısı büyük olacak" dedi.

Şantiye Şefi Başbuğ, Sanır İnşaatın bir Ankara firması olduğunu, uzman ve deneyimli kadrosu ile yurdun dört bir yanında resmi kurum ve kuruluşların dışında da inşaatlar yaptığını belirtti.

Başbuğ, "Çerkezköy Gençlik Merkezi hizmete girdiğinde ilçeye büyük katkı sağlayacak. Bu nedenle yapımında ön ayak olan kişileri de böylesine güzel bir hizmet için kutlamak gerek" ifadelerini kaydetti. Hikmet Başbuğ, ayrıca firma olarak, Düzce, Zonguldak Alaplı'da, Kırıkkale, Karabük ve Kütahya'da da gençlik merkezi inşaatları yaptıklarını sözlerine ekledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title