Haberler

Bayburt'un Alt Yapısı Yenileniyor

Güncelleme:

Belediye Başkanı Memiş, "Altyapı çalışmaları tamamlandığında Bayburt'un 100 yıllık bir problemi çözüme kavuşturulmuş olacak" dedi.

Bayburt Belediyesinin kent genelinde başlattığı altyapı ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, altyapı çalışmaları tamamlandığında Bayburt'un 100 yıllık probleminin çözüme kavuşturulmuş olacağını söyledi.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından tüm cadde ve sokakların dayanıklı asfaltla kaplanacağını ifade eden Memiş, "Yaptığımız bütün çalışmaları çağımızın modern kentlerine yakışan kalite ve titizlikte yürütüyoruz. Ülkemizin en az nüfusuna sahip ilimizdeki çalışmaları belediyemizin kısıtlı imkanlarına rağmen en iyi şekilde yapıyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında Bayburt'un 100 yıllık problemi çözüme kavuşturulmuş olacak. Öyle ümit ediyoruz ki çalışmalarımız tamamlandığında ilimiz vatandaşlarımız tarafından her gittikleri yerde övünçle anlatacakları daha yaşanılabilir bir kent haline dönüşecektir" dedi.

Kent genelinde yürüttükleri çalışmaların planladıkları takvim doğrultusunda her hangi bir aksaklığa uğramadan devam ettiğini kaydeden Memiş, "Kanalizasyon yenileme işinin 2014 yılı sonunda, içme suyu yenileme işinin ise 2015 yılı sonunda tamamlanacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title