Haberler

Düzce'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Düzce TEM otoyolunda, seyahat ettikleri minibüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyenlere, otoyolda seyreden bir tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı.

Düzce TEM  otoyolunda, seyahat ettikleri minibüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyenlere, otoyolda seyreden bir tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı.

İsmail Gökçe idaresindeki 16 LLC 68 plakalı minibüsün, otoyolun İstanbul istikameti Paşaormanı mevkisine geldiğinde lastiği patladı. Durumu farkeden sürücü Gökçe, aracı emniyet şeridine çekerek park etti.

Patlayan lastiği tamir etmek için araçtan inen Gökçe ve minibüste bulunan Abdullah Kavaklı, Fatih Alıç, Cenk Hasan Aydaroğlu, Tarık Aydaroğlu ve İbrahim Yılmaz, patlayan lastiği yedek lastikle değiştirmek için çalışmaya başladıdıkları esnada, minibüse aynı yönde seyreden Selamet Yeşilçiçek idaresindeki 55 K 2205 plakalı tır çaptı.

Kazada, lastik değişimi için aracın arka kısmında bulunan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç olay yerinde hayatını kaybederken, Cenk Hasan Aydaroğlu ise yaralandı. Aydaroğlu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tır sürücüsü Selamet Yeşilçiçek jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, minibüste bulunan 7 arkadaşın, Samsun'da bir arkadaşlarının düğününe katıldıkları ve  dönüş yolunda oldukları öğrenildi. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Kavaklı Gökçe Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title