Haberler

Etkin Eczacılık Derneği'nden Eczacı Adaylarına Eğitim!

Güncelleme:

Etkin Eczacılık Derneği, Eczacılık Fakültesinden yeni mezun olmuş ve eczane açmayı planlayanlar için temel eczane uygulamaları eğitimi düzenliyor.


Eğitime kayıtlar 8 Eylül tarihine kadar devam ediyor.

Sağlık alanında mesleki bilgi ve becerisini dünya standartlarında geliştirmek ve uygulamak üzere bir araya gelmiş eczacılar tarafından kurulan Etkin Eczacılık Derneği, eczacı adaylarının yararlanacağı temel eczane uygulamaları eğitimi verecek. Eğitimde Eczanelerde Kalite, Hasta İlişkileri, SGK İlişkileri, Kategori Yönetimi, Nakit Akışı, Tedarikçi İlişkileri gibi konular ele alınacak.

Eğitimde yer alacak olan katılımcılarda bir Eczacılık Fakültesi'nden yeni mezun olmaları ve eczane açmayı planlıyor olmaları şartı aranıyor. Ücretsiz verilecek olan eğitimde kontenjan sınırlı sayıda olduğu için, ilk etapta belirli sayıda eczacı adayı eğitimden yararlanabilecek. Katılmak isteyenler ad, soyad, e-posta, telefon, mezun oldukları okul bilgilerini info@etkineczacilik.org adresine göndererek başvurabilecekler. Başvuruların en geç 8 Eylül tarihine kadar yapılması gerekiyor.

Eczacının sağlık alanındaki yerini vazgeçilmez kılmak için çalıştıklarını vurgulayan Etkin Eczacılık Derneği Başkanı Ayşegül Yıldız, sınırlı kontenjana sahip olan eğitimin eczacı adaylarına ücretsiz olarak verileceğini açıkladı. Yıldız, "Mahallenizde, sokağınızda, yaşadığınız çevrede en yakın sağlık danışmanlarınız olacak eczacı adaylarının eğitimlerimizden önemli yarar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşegül Yıldız Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title