Haberler

Cezaevinden İzinli Çıktı, Hırsızlıktan Gözaltına Alındı

Kocaeli'de hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan hükümlü bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan 40 yaşındaki Ebru Erdurak, geldiği Şanlıurfa'da 3 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kocaeli'de hükümlü olarak cezaevinde bulunan Ebru Erdurak, cezaevi yönetiminden bir haftalık izin alarak İstanbul'a gitti. İddiaya göre, dün İstanbul'dan uçakla Şanlıurfa'ya gelen Erdurak, yanında oturan kadın yolcunun cüzdanını çaldı. İçerisinde 400 lira, kredi kartı ve nüfus cüzdanı bulunan çantayla birlikte uçakta inen hırsızlık şüphelisi Ebru Erdurak, kent merkezinde bir bankaya giderek, görevliye çaldığı cüzdanın içerisinde bulunan nüfus cüzdanı kendisine aitmiş gibi vererek, "Şifremi unuttum bana yardımcı olur musunuz?" diyerek hesaptan 3 bin 800 lira çekti. Ardından ilaç almak için Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir eczaneye giren Ebru Erdurak, eczane çalışanları raftan ilaç almaya gittiği sırada masa üzerinde bulunan 2 akıllı cep telefonunu el çabukluğuyla alıp eczaneden ayrıldı. Eczanedeki hırsızlık olayının işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

İstanbul'a dönmek için dün gece havaalanına giden Ebru Erdurak, rahatsızlandığını söyleyerek görevlilerden yardım istedi. Görevlilerin havaalanı revirine götürdüğü Erdurak, burada kendisini muayene eden doktorun da cep telefonu ve saatini çaldı.

Bir süre sonra binmek için uçağa giden Ebru Erdurak, hırsızlığı fark eden doktorun haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında kadının çantasında çalıntı 3 cep telefonu, cüzdan, kredi kartı, para ve altın kolye ele geçti.

5 saat içerisinde bulunduğu mekanlarda hırsızlık yaptığı tespit edilen Ebru Erdurak'ın yapılan kimlik kontörlünde ise Kocaeli'nde bulunan cezaevinde izinli çıktığı öğrenildi. Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan 25 ayrı suç kaydı olan ve tutuklu olduğu cezaevinden çıkarak geldiği kentte 3 ayrı hırsızlık yaptığı saptanan Ebru Erdurak, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title