Haberler

Elazığspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu

Elazığ spor Kulübü Başkanlığına yeniden Selçuk Öztürk seçildi.

Elazığ Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurula Selçuk Öztürk başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Kongrede konuşan Öztürk, bu yılki hedeflerinin PTT 1. Lig'de kalmak olduğunu ve ligde kalmanın Süper Lig'e çıkmak kadar sevindirici olması gerektiğini ifade etti.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Öztürk, "Bizi üzen noktalar var. Herkes bir şeyler konuşuyor ama 2,5 aylık bir boşlukta bir Allah'ın kulu, kulübe gitmedi ve ben gitmelerini bekliyordum. Gidilmediyse bizim tekrar dönüşümüze ve bundan sonra yapacağımız icraatlara da herkesin saygı duyması lazım" dedi.

Herkesin bir şeyler yapması, yapmayanların da yapanlara saygı duyması gerektiğini kaydeden Öztürk, şöyle devam etti:

"Biz adaylığımızı açıkladığımız gün itibariyle beyaz sayfa açmıştık. O beyaz sayfamız hala devam ediyor. Hem basın camiamıza, hem şehrimizi yönetenlere, hem de sosyal sorumluluk anlamında bu işte elini taşın altına koyması gerekenlere bizim kapımız 24 saat açık. İnanıyorum ki bundan sonra her kesim Elazığ spor'a sahip çıkacak. Yönetim kurulumuzu oluştururken başta siyasilerimizden isim istedim. Valiğimizden, belediyemizden, sivil toplum kuruluşlarından ve iş dünyasından isim istedim. Biz kendi başımıza oturup bir liste yapma mücadelesine girmedik."

Her kesimi kapsayan, herkesi kucaklayan büyük Elazığ spor'u yeniden oluşturmak ve takımı Süper Lig'e çıkarmak için 10 gündür aramadığı, çalmadığı kapı kalmadığını aktaran Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı:

"Belli kesimlerden cevap geldi. Bazı kesimlerden de 'biz yönetime girmesek bile sizlerle beraberiz' cevabını aldık. Bir liste oluşturduk, bu liste içerisinde hem iş, hem siyasi hem de spor camiasından çok değerli dostlarımız var. Onlarla beraber iyi işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Sizlerden tek ricam sabır. İnanın bu yıl bu ligde kalırsak Elazığspor, PTT 1. Lig'e çivi çakmış olur, ondan sonraki hedefi de Süper Lig olacaktır."

Genel Kurul'da, Selçuk Öztürk, yeniden Kulüp Başkanlığına seçildi. Öztürk başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı:

"Abdullah Yiğit, Adnan Demir, Burhan Şener, İhsan Akmurat, Bekir Karabulut, Burhan Taneli, Göksal Karagöl, Halil Akpınar, Hulisi Hekimoğlu, Mehmet Kaya, Murat Gülbasan, Murat Özdemir, Mustafa Demirtaş, Mustafa Ergin, Mümtaz Seyran, Münir Yılmaz, Osman Biçer, Selahattin Öztürk, Selami Öztürk, Suat Karataş, Şemsettin Apaydın, Tahir Tunç, Vedat Borulday, Zülfü Aydıngöz."

Elazığspor yönetimi, 24 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulda yönetim için aday çıkmayınca kayyuma kalmıştı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Selami Öztürk Elazığspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title