Haberler

Coşku Hizmet Sözü ile Katlandı

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı, Sarıgöl 10. Uluslararası Bağbozumu Sultaniye Üzüm Festivali çerçevesinde, Sarıgöl Şehir Stadyumu'nda düzenlendi.

İlçe sakinlerinin keyifli bir festival akşamı geçirdiği konserde söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Şehir Stadyumu'nu dolduran binlerce vatandaşa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verirken, "Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yapacağı hizmetleri hayalleriniz bile alamayacak" dedi.

Sarıgöl 10. Uluslararası Bağbozumu Sultaniye Üzüm Festivali, Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Altıntaş ve Pop Müziğin sevilen sesi Ziynet Sali'nin konseriyle son buldu. Sarıgöl Şehir Stadyumu'nda düzenlenen konsere, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Şelçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı ile binlerce Sarıgöllü katıldı.
Bunlar hizmetin işaretleridir
Konser öncesi Sarıgöllü vatandaşlara hitap eden Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, "Yıllardan beri Sarıgöllü hemşerilerimizle ilçeden ayrılırken Sarıgöl'ün yolu bir şehir yoluna benzese diye sitemlerde bulunurduk. 10 gün önce ilçemizi ziyaret eden büyükşehrin büyük başkanı o gün bize söz verdi. 3 gün sonra, makineler ve sıcak asfalt geldi. Sarıgöl'ün yolu ilçemize layık bir hale geldi. İşte bu nedenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Bunlar hizmetin işaretleridir. İnşallah sizlerin destekleriyle, daha büyük hizmetlerde Sarıgöl'e gelecektir" dedi.
12 yıl sonra festival tekrar başladı
Selçuk'un ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, konuşmalarına 30 Mart Yerel seçimlerinde ilçe sakinlerinin kendilerine gösterdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek başladı. Başkan Ergün, "Yaklaşık 5 ay önce gerçekleştirilen 30 Mart yerel seçimlerinde Sarıgöl ilçemizde şahsıma ve Necati başkana gösterdiğiniz desteklerden dolayı, bize oy veren, vermeyen tüm Sarıgöllü hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaklaşık 12 yıldan beri Manisa'nın il genelinde yapılmayan bağ bozumu şenliklerini Büyükşehir Belediyesi olarak tekrar başlatma kararı aldık. Yaklaşık 10 gün önce Manisa merkezinde başlayıp, Alaşehir, Salihli ilçeleriyle devam edip Sarıgöl ilçesinde son bulan festivalimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Manisa'nın simgesi olan üzüm, Manisa'nın tanıtımı noktasında katkısının yanı sıra ilin ekonomisine de katkısı çok büyüktür. Bu inkâr edilemez. Üzümde daha iyi ekonomik şartların sağlanabilmesi için, Manisa üzümünü daha iyi tanıtarak gerçek değerine kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.
Verdiğim sözü yerine getiririm
Önümüzdeki 5 yıl içerisinde il genelinde Manisa'ya çok güzel hizmetlerin kazandırılacağını ifade eden Başkan Ergün, "Seçimlerde hep şunu söyledim. Meydanlarda kolay kolay söz vermem. Ama verdiğim sözü de yerine getiririm Manisa'da geride kalan beş senede yaptığımız tüm hizmetleri Allah nasip ederse Sarıgöl'de ve il genelinde yapmak bizim boynumuzun borcu. Bu böyle bilinsin. Sarıgöl'ün girişini asfaltladık. Yıllardır ihmal olmuş, yapılmamış. Yapmayı, Allah bize nasip etti" dedi.

Hizmetleri hayalleriniz bile alamayacak

Sarıgöl'e Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Ergün, "Büyükşehir Belediyesinin yapacağı hizmetleri hayalleriniz bile alamayacak. Sarıgöl'de de Büyükşehir Belediyesinin ekipleri incelemelerde bulunuyor. İlçeye kısa süre içerisinde çocuk kulüpleri, yeraltı otoparkları ve pazaryerleri kazandıracağız. Yeter ki rabbim bizlere sağlık ve sıhhat versin" dedi.

Sarıgöl'e Gençlik Merkezi

İlçeye Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılması planlanan Gençlik Merkezi projesi hakkında da bilgiler veren Başkan Ergün, "Gençlerimizin, bayanlarımızın el emek ve sanat kurslarını alacakları, keyifle vakit geçirebilecekleri gençlik merkezini ilçeye kazandırmak için çalışmalar içerisindeyiz. Geçtiğimiz 5 yılda Manisa'da gerçekleştirdiğimiz güzel hizmetleri artık il genelinde gerçekleştireceğiz "dedi.

Festivalde Sarıgöl türküleri

Konuşmaların ardından gecede ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Altıntaş sahne aldı. Altıntaş'ın söylediği birbirinden güzel Sarıgöl türkülerine stadyumunu dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Ziynet Sali Sarıgöl'ü Coşturdu

Altıntaş'ın ardından ise festivalin finalini Pop Müziği sanatçısı Ziynet Sali gerçekleştirdi. Sali, sahne performansı ve şarkılarıyla binlerce Sarıgöllü'ye unutulmaz bir festival gecesi yaşattı. Konserinde, 'Senin Olsun', 'Gelemiyorum Yanına', 'Beş Çayı' ' Herşey Güzel Olacak' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Sali'ye ilçe sakinleri de coşkuyla eşlik etti. Konserin sonunda sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk sanatçıyı sahne performansından dolayı tebrik ederek sanatçıya ilçeye özgü ürünlerden hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Ziynet Sali Sarıgöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

Serkan:

Otopark yapılsında gerisi varsın olmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title