Haberler

Başkan Sargın Gülşah Eczanesini Hizmete Açtı

Güncelleme:

İznik Gülşah Eczanesi ile birlikte 13 Eczaneye kavuştu.

İznik Gülşah Eczanesi ile birlikte 13 Eczaneye kavuştu. Gülşah Eczanesinin açılış kurdelesini İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Belediye Meclis Üyesi Öner Erim ile kızı ve aynı zamanda eczane sahibi Gülşah Erim birlikte kestiler.

İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı' nın dua ettirmesinin ardından açılış kurdelesi öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Sargın"İlçemiz ve Sağlık sektörüne 13. Eczanemiz hayırlı olsun. Allah (c.c) herkese sağlık ve sıhhat versin. Kimseye dert verip derman aratmasın. Belediye Meclis Üyemiz Öner Erim ve kızı Gülşah Erim'e hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Protokol üyelerin yanı sıra Daire Amirleri, Öğretmen Camiası ve sevenlerin katılımı hizmete açıldı.

İznik Belediye Meclis Üyesi ve İznik'in sevilen eğitimcisi emekli öğretmen Öner Erim'in kızı Gülşah Erim eczane açılışından sonra davetli ve misafirlerin tebriklerini kabul ederek günün anısına gribin hediye ettikten sonra candık ve ayran ikram etti.

Belediye Meclis Üyesi Öner Erim yaptığı açıklama da"Bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Her Anne ve Baba çocuklarının güzel günlerini görmek ister. Şükürler olsun ki biz bunları siz değerli Eğitimcilerin destek ve değerli bilgileri ile bu anı yaşıyoruz. Bu sevinci de sizlerle birlikte yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Ak Parti İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title