Haberler

Tankerin Çarptığı Minibüs Eczaneye Girdi: 2 Yaralı

Van'da belediyenin yol yıkamada kullandığı tankerin çarptığı minibüs, yol kenarındaki eczaneye girdi.

Van'da belediyenin yol yıkamada kullandığı tankerin çarptığı minibüs, yol kenarındaki eczaneye girdi. Kazada minibüste sıkışan iki yaralı, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Kaza, Kazım Karabekir Caddesi Vestel Kız Meslek Lisesi yanında bulunan trafik ışıklarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. S.K. yönetimindeki 21 AAE 87 plakalı Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait yol yıkamada kullanılan tanker, şehir merkezine seyir halinde bulunan E.T. yönetimindeki 65 FD 820 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra bir eczaneye çarparak durdu. Meydana gelen kazada, sürücü E.T. ile yanında bulunan M.E.T. minibüs içerisinde sıkıştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, olası başka bir kazaya karşı olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise araç içerisinde sıkışan yaralıları vatandaşların da yardımı ile yaklaşık yarım saatlik çalışma ile çıkardı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen iki ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Minibüsün girdiği eczane ile yanındaki işyeri zarar görürken, kazanın akşam olması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadı. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title