Haberler

5 Genç, Trafik Canavarına Kurban Gitti

Güncelleme:

Ankara- Aksaray karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ankara- Aksaray karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, saat 01.30 sıralarında Ankara-Aksaray karayolu Kulu Makası yakınlarında meydana geldi. 34 yaşındaki Turgut Yapılcan yönetimindeki 34 JD 2404 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek 32 yaşındaki Mustafa Günce'nin kullandığı 41 SE 784 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

AYNI OTOMOBİLDE 3 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada sürücü Turgut Yapılcan ile aynı otomobilde bulunan 23 yaşındaki Mustafa Sert ile Aksaray Üniversitesi öğrencileri 24 yaşındaki Ayşegül Dağıstan, 23 yaşındaki Gizem Ezgi Özen ile diğer otomobilde bulunan 32 yaşındaki Adnan Yılmaz hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü Mustafa Günce ise ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

AKSARAY'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren Turgut Yapılcan ile Mustafa Sert, memleketleri Aksaray'da, öğle namazının ardından Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Aksaray Evrah Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sert Kulu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

rıza:

görüşü ne olursa olsun allah rahmet eylesin ayıp oluyor fatiha okumak lazım

4
0
yanıtYanıtla
kapkara:

ülke trafik canavarı kaynıyor . . . .

3
0
yanıtYanıtla
alper80:

genç kızlar!! 4-5 kişi doluşup doluşup binmeyin şu erkeklerin kullandığı arabalara yeterrr artık bu sene kaç can gitti böyle ben sayamadım. . . daha geçenlerde adanada kanala uçan arabada iki genç kız öldü onlarda üniversite öğrencisiyidi. . . binmeyen biz toplum olarak karı kız zaafı ezikliği yaşayan erkekleriz iki güzel söze gaza geliriz kadın gözüne girmek hava atmak için altımızdaki külüstür arabada olsa her türlü şeyi yaparız binmeyin ya giidin otobüsle uçakla trenle sağ salim varın varacağiniz yere. yazık değil mi o anneye babaya arkadaş bir insan kolay mı yetişiyor bu kadar ucuz olmamalı hayatınız geri kalanlarada zehir ettiniz hayatı yazıkkkkkkk. Üniversite öğrencisiniz ama trafik kurallarını hiçe sayan içip içip direksiyon başına geçen adamların arabasına biniyorsunuz. . . Kendi canınızı madem düşünmüyorsunuz yolunda giden hiçbir günahı suçu olmayan öbür şeritteki insanların suçu neydi? bu nasıl gençlik bu nasıl okumuşluk???

3
0
yanıtYanıtla
KCK:

arkadasım ne faşistliğinden bahsediyorsun ne sacmaladıgının farkındamısın o nıckı kullanama o nıcke layık ınsan degılsın asıl sen gibi boyle emperyalist tipler yüzünden bölünme çıkıyor

2
0
yanıtYanıtla
Serkan ZENGİN:

ALPER80: Lan keke burda bir can gitmiş konuştuğun laflara bak. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abimin.

0
1
yanıtYanıtla
eeeeee:

ölen iki kişi abimizdi DÖRT DORTLUK insanlardı. kimsenın gunahını almayın. Vadesi yetmiş. arkalarından tanıyıp tanımadan kötü konusulucagına her kim olursa olsun sonucta bir can, birer fatiha okuyalım. nur içinde yatsınlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title