Haberler

Büyükşehir ve Alaşehir'den Güç Birliği

Güncelleme:

İlçede Büyükşehir Belediyesi'ne devrolması gereken cadde, sokak ve parklar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Memiş, "Ayrıca ilçemize yapılacak projelerde güç birliği yaparak, ortak hareket etme kararı aldık. İlçemiz için hayırlısı olsun" diye konuştu.

İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ziyaretlerini Alaşehir'de sürdürdü. Ziyarete MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır katıldı. Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatörü Mustafa Aksakal'da ziyarette bulundu. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan karaçoban'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda, ilçe haritaları üzerinde Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluğuna geçmesi planlanan cadde, sokak ve parklar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgi veren Memiş, "Alaşehir'e diğer ilçelerimizde olduğu gibi büyük önem veriyoruz. Burası potansiyeli olan bir ilçe. İnşallah ortak yürüteceğimiz projelerle bu bölgeyi daha da kalkındıracağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkezde olduğu gibi ilçelerde de hizmet atağına başlayacak" diye konuştu.

Alaşehir'de MASKİ Yetkiyi Aldı

Alaşehir ziyaretinde diğer ilçelerde olduğu gibi MASKİ protokolü imzalandı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile ortak imzalanan protokol çerçevesinde Alaşehir'de su işlemlerinin tamamıyla alt yapısıyla ve tahsilatlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne geçtiğini söyledi. Bilgen, imzalanan protokolün Alaşehir'e hayırlı olması temennisinde bulunurken, en iyi hizmeti verebilmek için çalışacaklarını söyledi.

Daire Müdürlerine Bilgi Verdiler

Büyükşehir Genel Sekreteri Halil Memiş, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile gerçekleştirilen toplantının ardından, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte Alaşehir Belediyesi'nde görevli daire müdürleriyle bir araya geldi. Alaşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda daire müdürlerinin sorularını yanıtlayan Memiş ve daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Koordinasyon Binasını İncelediler

Alaşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıların ardından Manisa Büyükşehir Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Hizmet Binası'nda incelemelerde bulundu. Hizmet binasının eksikliklerinin biran önce tamamlanıp, hizmet verir hale gelmesi talimatında bulunan Memiş, en kısa sürede binanın hizmete açılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ülgür Gökhan Halil Memiş Alaşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title