Haberler

Karateciler, Türkiye Şampiyonasının Provasını Yaptı

Güncelleme:

Büyükşehirli Karateciler, Türkiye şampiyonasının provasını Sakarya'da yaptı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Karate Şampiyonası Sakarya Atatürk Spor salonunda yapıldı. Sakarya'daki kulüplerin yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor, Diyarbakır Gençlik, Düzce Gençlik spor kulübünden sporcularının da katıldığı şampiyonaya 460 karateci tatamide yarıştı.

20-22 Kasım'da Samsun'da yapılacak

Dört tatamide gerçekleşen turnuvayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan, koordinatör Osman Demirtürk, antrenörler, İbrahim Erçin, Mesut Kolaylı, İsmail Hakkı Bulut, Yunus Erşeker nezaretinde on altı sporcuyla katıldı. 20-22 Kasım tarihlerinde Samsun'da yapılacak olan Türkiye Karate şampiyonası provası niteliğini taşıyan turnuvada Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler 4 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya kazandı.

10 MADALYA KAZANDI

Yıldız bayanlarda 70 kiloda tatamiye çıkan Tuba Yenen Yakan'ın kardeşi Fatma Naz Yenen turnuvada şampiyon olan isimlerden oldu. 42 kiloda mücadele eden Büyükşehirli Enes Bulut ise yıldızlarda şampiyon olurken, ümitler kategorisinde katıldığı yarışlarda ikinci oldu. 47,5 kiloda yarışan bir diğer sporcu Ekrem Altuner Yılmaz yıldızlarda şampiyon, ümitler kategorisinde de ise üçüncü oldu. Ümitler 53,5 kiloda yarışan Gülsen Demirtürk'ta şampiyon olan bir başka sporcu oldu. Ümitler kategorisinde 59 kiloda Barış Çakar ile 87 kiloda Emre Benkurt üçüncü oldu. 21 Yaş altı müsabakalarında ise 67 kiloda Nurbanu Çelik ile 64 kiloda Ahmet Toygun Akyıldız üçüncü oldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıtspor Sakarya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title