Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlarla Milli Karateciler Arasındaki Tartışma

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa giren Erkek Karate Milli Takımı sporcuları ile tartışan Fenerbahçeli taraftarlardan Gökhan Ölçer, şampiyona hazırlıklarını Sapanca ilçesinde sürdüren milli karetecileri ziyaret etti.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa giren Erkek Karate Milli Takımı sporcuları ile tartışan Fenerbahçeli taraftarlardan Gökhan Ölçer, şampiyona hazırlıklarını Sapanca ilçesinde sürdüren milli karatecileri ziyaret etti.

Karate Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Ekim 2014 Cumartesi akşamı Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı sırasında Düzce Topuk Yaylası'nda çıkan tartışmanın tarafları bir araya geldi.

Fenerbahçe taraftarı Ölçer, ziyarette üzücü bir olay yaşadıklarını belirterek, "Hatalar insanlar içindir, önemli olan hatalardan dönmektir. Yanlış anlaşılmaların da sebebiyle Topuk Yaylası'nda huzurunuzu kaçırdım, hakkınızı helal edin' diye konuştu.

Milli sporcu Ali Sofuoğlu'yla yaşadığı tartışmadan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Ölçer, "Özellikle senden özür diliyorum. Yaptığım davranıştan dolayı çok üzgünüm, hakkını helal et lütfen" ifadesini kullandı.

Karate Milli Takımı Antrenörü Murat Delihasan da Topuk Yaylası'nda istemedikleri bir olay yaşandığını vurgulayarak, "Dünya Karate Şampiyonası'nın hazırlık sürecinde yaşanan bu hadise sporcularımızı çok üzdü. Gökhan Ölçer'e buraya gelerek göstermiş olduğu olgunluktan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bir Fenerbahçeli'ye de böylesi yakışırdı. Olay bizim açımızdan kapanmıştır" şeklinde konuştu.

Düzce'de Fenerbahçe'ye ait tesislerde kampa giren Erkek Karate Milli Takımı sporcuları ile 18 Ekim'de Galatasaray'la oynanan maçı izlemeye gelen Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıkmış, milli karateciler tesislerden ayrılarak Sapanca ilçesinde kampa girmişti. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Topuk Yaylası Fenerbahçe Sapanca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title