Haberler

Facebook'a 'Adamsan Beni Vur' Yazan Şahsı Öldüren Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Adapaarı'nda, sosyal medyadaki sayfasında 'Adamsan beni vurursun' diye yazan 34 yaşındaki Adem Toska'yı dün tabanca ile vurarak öldürdüğü iddia edilen 30 yaşındaki Sinan A., cinayetten 14 saat sonra kendisine yardım eden bir kişi ile birlikte yakalandı.

Cinayeti Adem Toska'nın cezaevinde bulunan ağabeyi lehine tanıklık yapmadığı için aralarındaki restleşme sonrasında işlediğini söyleyen Sinan A., 2 yıl önce de İstanbul'da kız arkadaşının eski sevgilisini öldürdüğü ve ayrıca 6 suçtan da arandığı belirtildi.

Adapazarı Zirai Aletler Sitesindeki çay ocağının bahçesinde dün sabah işlenen cinayette, daha önce karıştığı suçlardan sabıkası bulunan Adem Toska, siyah renkli otomobil ile gelen bir kişi tarafından tabanca ile başından ve göğsünden vurularak öldürüldü.

Cinayet sonrası kaçan saldırganı yakalamak için soruşturma başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, olaydan 14 saat sonra cinayet şüphelisi Sinan A. ve ona yardımcı olan arkadaşı O.C.A.yı suçta kullandığı tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Adem Toska'yı halen cezaevinde bulunan ağabeyi lehine tanıklık yapmak istememesi üzerine aralarında çıkan restleşme sonrasında öldürdüğünü söyleyen Sinan A.'nın 2012 yılında İstanbul Zeytinburnu'nda kız arkadaşının eski arkadaşını öldürdüğü ortaya çıktı.

Sinan A.'nın ayrıca tehdit, hakaret ve yaralama gibi 6 olaydan daha arandığı, 2012'de işlediği cinayetin ardından kaçak yollarla Abhaza'ya gittiği ve tekrar döndüğü de ortaya çıktı.

Türkiye'ye 2014 yılında tekrar kaçak yollarla giriş yapan zanlı Sinan A. ve Adapazarı'nda işlenen cinayet esnasında yanında olduğu belirtilen şüpheli O.C.A emniyeteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi görüntü alan habercilere tepki gösterdi
2006'DA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ
Bu arada cinayette öldürülen Adem Toska'nın 2006 yılında Adapazarı şehir merkezinde bir taksiye yapılan 2 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıda kaçarak kurtulduğu da belirlendi.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı İstanbul Facebook Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title