Haberler

Meteoroloji'den Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, , ,, İç Anadolu, Batı ve Orta , Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile, , ,veçevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların , , , , , , , ,ile,ve 'ın kıyıları,ve 'nin doğu, 'in kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

saatlerinde İç Anadolu ve Orta 'in iç kesimlerinde yer yer sis etkili olacak.

'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey ve doğu kesimlerde hissedilir derecede (6-8 derece) olmak üzere ülke genelinde azalacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, 'de kuzeybatı,kıyılarında güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette,kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa), vekıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/sa) esecek.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gümüşhane Trabzon Bayburt Giresun Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title