Haberler

Karamanlı Belediye Başkanı Selimoğlu Açıklaması

"Karamanlı ve Tefenni ilçelerine ayrı ayrı yatırımlar yerine, tek ve daha yüksek kapasiteli yatırımlar yapılabilir"

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Karamanlı ve Tefenni ilçelerine ayrı ayrı yatırımlar yerine, tek ve daha yüksek kapasiteli yatırımlar yapılabilir" dedi.

Selimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karamanlı Hakan Sevim Anadolu Öğretmen Lisesi için yapılması planlanan öğrenci yurdunu, Karamanlı-Tefenni ilçelerinin arasındaki bir alana yapılması için teklifte bulunduğunu söyledi.

4 yıldır kız ve erkek pansiyonu yapılması için uğraş verdiklerini belirten Selimoğlu, şöyle konuştu:

"Karamanlı'nın gelecek yıllarda hızla gelişeceği düşüncesi ile her yıl şehir içine teklif edilen pansiyonun, 2015 yılı yatırım programına alınması ve Karamanlı-Tefenni anayolu üzerindeki bir araziye, kapasitesinin yükseltilerek yapılması için çalışmalarda bulunduk. Yapılacak yurdun, iki ilçenin ortaöğretim öğrencilerine hizmet edebileceği düşüncesi ile milletvekilimiz sayın Bayram Özçelik'e talepte bulunduk. Karamanlı ve Tefenni ilçelerine ayrı ayrı yatırımlar yerine, tek ve daha yüksek kapasiteli yatırımlar yapılabilir."

Karamanlı ve Tefenni ilçeleri arasındaki mesafenin 5 kilometreye kadar düştüğünü belirten Selimoğlu, iki ilçenin birlikte hareket etmesi durumunda büyük yatırım ve projelere sahip olabileceğini kaydetti. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Selimoğlu Hakan Sevim Karamanlı Tefenni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title