Haberler

Tem'e Ters Yönden Giren Otomobil, Otobüs ile Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Düzce'de, TEM'de ters yönde giden otomobil otobüsle çarpıştı.

Düzce'de, TEM'de ters yönde giden otomobil otobüsle çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü öldü, 3 kişi ise hafif yaralandı.

Kaza, gece yarısı TEM'in Gümüşova Rampaları Mevkii'nde meydana geldi. Ankara yönüne giden 42 yaşındaki Erdal Marul yönetimindeki 34 FN 4613 plakalı otomobil, bariyerlere çarptı. Paniğe kapılıp, gece karanlığında manevra yaparak ters yöne giden Erdal Marul yönetimindeki otomobil, Mustafa Akalın yönetimindeki 51 DH 404 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Hurdaya dönen aracın sürücüsü Erdal Marul sıkışırken, otobüste bulunan 3 kişi hafif yaralandı. 112 Acil ve itfaiye ekibi Marul'u araçtan çıkarmak için müdahale ederken, sürücünün sağ bacağının protez olduğu görüldü. 112 Acil ekibinin kalp masajı yaptığı Erdal Marul sonra araçtan çıkarıldı. Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdal Marul yapılan kurtarılamadı. Hafif yaralanan 3 kişi ise ayakta tedavi edildi.

Yolcular farları kapalı olan otomobilin ters yönden gelerek otobüse çarptığını anlattı. Soruşturma başlatıldı. - Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşova Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title