Haberler

    Fenerbahçe, Bayburt'u Üç Golle Geçti: 1-3

    Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig takımı Bayburt İl Özel İdare'ye konuk oldu.

    13.30'da başlayan mücadele Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanan mücadeleye Fenerbahçe golle başladı.Sol kanatta hareketlenen Alper, ceza sahasına sokulup Webo'yu gördü. Webo uzak köşeye düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.Bu golün ardından rakip kaledeki baskısını sürdüren Fenerbahçe Diego, Webo ve Alper ile birkaç pozisyona girse de farkı ikiye çıkaramadı.Sarı lacivertli takımın kalesine nadir ataklarından birini gerçekleştiren Bayburt ekibinin girdiği pozisyonda, ceza sahasına doldurulan topa müdahele etmek isteyen Egemen, Orçun'u düşürdü. Hakem 27. dakikada penaltı noktasını gösterdi.Penaltı atışında topun başına Kazım geçti. Ancak vuruşunda sarı lacivertli kaleci Mert gole izin vermedi.Kaçan bu penaltının ardından Fenerbahçe, oyunun kontrolünde beş dakikalık bir kayıp yaşasa da 30. dakikadan itibaren ikinci gol için baskısını artırdı. 34. dakikada, savunmanın arkasına sarkan Alper'in vuruşunda kaleciden dönen topu ceza sahası dışında Webo kontrol etti. Golcü oyuncu kalite kokan bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru da 2-0'a getirdi.Bu golün ardından farkı azaltma çabalarını artıran Bayburt, 44. dakikada sonuca ulaştı. Sağ kanattan yapılan ortada Fenerbahçeli savunmacıya çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu ikinci kez kullanan Kazım bu kez topu ağlara göndermeyi başardı ve durum 2-1 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıda oyun ortada geçti. Fenerbahçe kendi yarı sahasından fazla çıkmasa da Bayburt'a da net pozisyonlar vermedi. Özellikle Kazım ve Gökhan ile sarı lacivertli takımın kalesini yoklayan ev sahibi ekibe, Hasan Ali ve ikinci yarıda oyuna giren Bekir fırsat vermedi.Fenerbahçe farkı ikiye çıkaran golü 65. dakikada buldu. Ceza sahasına sağdan yaklaşan Diego, çizgiye inerek içeride bekleyen Mehmet Topuz'a pas verdi. Mehmet Topuz kaleyi cepheden gören bir noktadan gelişine sert vurarak topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe bu golle 3-1 öne geçti.Bu golün ardından umudunu tamamen kaybeden Bayburt'ta tek tehlikeli pozisyon 85. dakikada gerçekleşti. Ev sahibi takım Hakkı ile sol kanattan ceza sahasına yaklaştı. Hakkı'nın ortasında İbrahim kafayı vuramadı. Top Fenerbahçe defansının kontrolünde uzaklaştırıldı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe rakibini 3-1 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Sarı lacivertliler, bu galibiyetle E Grubu'nda üç puana yükseldi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türkiye Kupası Mehmet Topuz Fenerbahçe Bayburt Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title