Haberler

Üniversiteli Nur'un Feci Ölümü

Güncelleme:

Burdur'da elektrik direğine çarpan otomobilde sıkışan Burdur Gölhisar Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Nur Akay öldü. Kazada, aracı kullanan erkek arkadaşı da ağır yaralandı.

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezinden Tefenni yönüne giden 24 yaşındaki Niyazi Öztürk yönetimindeki, kız arkadaşı Nur Akay'ın da içinde bulunduğu 15 DA 500 plakalı otomobille, Vali Konağı Kavşağı'ndan dönüş yapmak isteyen henüz sürücüsü belirlenemeyen 15 SK 303 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Niyazi Öztürk ile Nur Akay'ın bulunduğu otomobil savrulduktan sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde Niyazi Öztürk ve Nur Akay sıkıştı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralı halde otomobilden çıkarılan Öztürk ve Akay, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Nur Akay, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Niyazi Öztürk'ün hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu belirtilen ve kazayı yara almadan atlatan diğer otomobilin sürücüsü gözaltına alındı.

NUR'UN KİTAPLARI ÇEVREYE SAÇILDI

Kazayı duyup olan yerine gelen Niyazi Öztürk'ün yakınları sinir krizi geçirirken, Burdur Gölhisar Meslek Yüksekokulu'nda okuduğu belirlenen Nur Akay'ın kaza sırasında otomobilden savrulan kitapları çevreye dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niyazi Öztürk Gölhisar Tefenni Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

AYIP DiYE BiR SEY VAR YAHU,.:

COK ÜZÜLDÜM COK, , BU COCUKLAR GENCiZ DiYEREK ACIK SACIK GEZiYORLAR, BiR SÜRÜ GÜNAHA GiRIYORLAR, , ONDAN SONRADA TEVBE EDEMEDEN ÖLÜYORLAR, . NE OLACAK SiMDi ;:? KiM KURTARACAK ONU ÖBÜR DÜNYADA, . ?. . KiM YARDIM EDECEK ONA, . NAMAZ YOKSA ABDEST YOKSA, IBADET VE TAAT YOKSA, KIM KURTARACAK ONU, . CEVAP VERiN EY KALEMSÖRLER, . , ?

24
18
yanıtYanıtla
CezaMobil-IOS:

kızım bu saatte ne işin vardı elin adamıyla? Zalimler için yaşasın cehennem

10
24
yanıtYanıtla
KONYAKCI:

cenabet şekilde gittiler tahtalı köye. .

9
22
yanıtYanıtla
allahin aslaniMobil-ANDROID:

sizin baciniz kiziniz kariniz yok mu günah günah sen sevgilini karini alip gezmedin mi üzülmemiş gencecik çocuklar buyuk konuşma yarin sende baba olacaksin senin kizin yapsa boyle diyebilecek misin

20
8
yanıtYanıtla
murat yaşar:

ahlaksız herifler ne kadar tanıyonuz lan rahmetli kızı şerefsizler o benim köyünden tekirdağ şarköyden adam gibi konuşun sizinde ananız bacınız geziyo arabalarda it herifler namussuzluk yapmayın

18
10
yanıtYanıtla
ahkam kesenlereMobil-ANDROID:

namus nidaları atan dengesizler.siz hiçmi arkadaşınızla sevgilinizle dostunuzla gezmiyorsunuz.sizi gidi sanal klavye namus abideleri.allah bilirya çoğunuzun boynuzu çıkmıştır.ölen insanın arkasından konuşun durun sahne sizin ödlekler.

19
7
yanıtYanıtla
semih karakurtMobil-ANDROID:

beyler ölen ölmüş dinimize ölünün arkasından konuşmak günahtır allah kederli ailesine sabır versin...

19
3
yanıtYanıtla
StratejiMobil-IOS:

Unideki solcu gençleri ülkücüler ile devlet el ele vererek öldürüyor zengin sağcı ve solcularıda trafik terörü öldürüyor , arasında fark yok allah rahmet aylesın

4
17
yanıtYanıtla
siyahbeyazMobil-ANDROID:

bu kizcagiza ahlaksiz diyen cahil insanliktan nadibini almamış yaratiklar sizene kim kiminle geziyormusta ne isi varmış orada?sizene kardeşim sizene?

11
9
yanıtYanıtla
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

Araçlarda güvenlik sıfır. Aracın markası bmw gibi geldi. Bu canlara yazık değilmi üç kuruş verip güvenlik testine tabi tutulmadan araç yapıyorlar. Bir direğe çarpınca hurdaya dönüyor araçlar. Gencecik insanlar hayattan kopup gidiyor. Allah rahmet eylesin.

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title