Haberler

DGD Grup'un 2015 Yılında Hedefleri Büyük

Güncelleme:

20 yıllık Bursa firması DGD Grup, 2015 yılında da yatırımlarını yine ülke geneline yaymayı hedefliyor.

Bursa'da kurulduğu 1993 yılından bugüne doğalgaz sektöründe adını duyuran DGD Grup, son yıllarda rotasını inşaat alanına çevirdi. Özellikle Türkiye genelindeki İbis Otelleri'nin A'dan Z'ye yapımıyla inşaat sektöründe önemli tecrübeler kazandıklarını ifade eden DGD Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Mehmet Büyükyanbolu, 2015 yılında yatırımlarını yine inşaat sektöründe değerlendirmek istediklerini kaydetti. DGD Grup'un inşaatın yanı sıra enerji ve yatırım ortaklığı alanlarında da etkin şekilde faaliyet göstereceklerini belirten Büyükyanbolu, "Bursa'dan aldığımız bayrağı ulusal ve uluslar arası alanda daha da ileriye taşımak istiyoruz" dedi.

DGD Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Hüseyin Köken ise 2015 yılının Türkiye ekonomisinde önemli bir yıl olacağını söyledi. Köken, "Türkiye son yıllarda önemli bir ekonomik kalkınma süreci yaşıyor. Bunun dünya piyasalarına olumlu olarak yansıdığını çok açık şekilde görebiliyoruz. Ekonomideki bu olumlu büyüme DGD Grup olarak bizlere de olumlu şekilde yansıyor. Doğalgaz taahhüt alanındaki 20 yıllık deneyimimiz bizi inşaat sektöründe önemli noktalara getirdi. Bugün DGD Grup sadece Türkiye'de değil Ortadoğu ve Avrupa'da da önemli inşaat yatırımları teklifleri alan bir yapı haline gelmiş olmamız bizim için gurur kaynağıdır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title