Haberler

Yurtta Kış

İzmir ve Manisa'nın bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İzmir kent merkezine de yağan kar, yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu.

Kiraz, Ödemiş, Beydağ, Kemalpaşa ve Tire ilçelerinde taşımalı sistem kapsamında okullara servis araçlarıyla taşınan bazı mahalle ve köylerdeki öğrenciler, yollardaki kar nedeniyle sabah okula gelemedi. Bu ilçelerde ulaşımda sıkıntı yaşanan köy ve mahallelerde eğitime bir gün ara verildi.

Manisa

Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, yoğun kar yağışı nedeniyle Manisa'nın üç ilçesinde ilköğretim okullarının bir gün tatil edildiğini açıkladı.

Altınsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kula ilçesinde tatilin dün gece ilan edildiğini, gece devam eden kar yağışı nedeniyle bu sabah saatlerinde Demirci ve Soma ilçelerinde de kaymakamlıklar tarafından ilköğretim okullarında eğitim ve öğretime 6 Ocak Salı günü ara verildiğini bildirdi.

Ayrıca İzmir-Ankara yolunun Kula-Salihli arasındaki bölüm ile Alaşehir-Denizli karayolunun Buldan rampası bölümünde devam eden kar yağışı nedeniyle, yolların ulaşıma kapanmaması için ekiplerin yoğunu çalışma sürdürdükleri bildirildi. Yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına belirli aralıklarla devam edilirken, buzlanma nedeniyle trafik akışında bazen aksaklıkların yaşandığı bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Beydağ Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title