Haberler

Alaşehir Otogarının Tapusu Büyükşehir'de

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde oto terminal alanında kalan ve mülkiyeti Alaşehir Belediyesi'ne ait olan parsellerin tapusunu tescil etti.

Tapu tescil işlemini Manisa Büyükşehir Belediyesi adına tamamladıklarını belirten Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, şimdi yeni oto terminal yapımı için proje ve ihale sürecine geçildiğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir ilçesinde yapacağı oto terminal projesi için adımlar hızla atılıyor. Bu kapsamda Alaşehir'de oto terminal alanında kalan ve mülkiyeti Alaşehir Belediyesi'ne ait olan parsellerin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devri, Alaşehir Belediye Meclisi'nde uygun görülmüştü. Alınan meclis kararının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Büyükşehir Belediyesi adına tapu tescil işlemini gerçekleştirdi. Alaşehir ilçesine yeni oto terminal binası yapımı için proje ve ihale sürecine geçildiğini belirten İçöz, "Tapu tescil işlemini gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla hızla proje ve ihale sürecini başlatacağız" dedi.

Şimdiden hayırlı olsun

Alaşehir ilçe ziyaretinde ilçenin eksiklerinden bir tanesinin de oto terminal olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Alaşehir ilçemiz sınırları içerisinde çağdaş ve modern oto terminal inşa edeceğiz. Yeni terminal binamız daha güvenli, yolcu ve yolcu yakınları için daha düzenli, otopark alanları çözülmüş ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği şekilde standartlara uygun olarak yapılıp, Alaşehirli hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. İhale sürecini hazırladığımız projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Alaşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

erdal kiralmobilWeb@haberler.com:

Internette bu otogar ile ilgili 2 3 tane proje var. Filmini izlediklerimiz gibi olacaksa cok guzel olur. Hele o parca parca kivrilan otogar olursa alasehirin ismi de duyulur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title