Haberler

Burdur - Kuşları Beslediler

Kuşları beslediler DOĞA Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri kar yağışı dolayısıyla beslenme sorunu yaşayan kuşları besledi.

Kuşları beslediler

DOĞA Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri kar yağışı dolayısıyla beslenme sorunu yaşayan kuşları besledi.

Burdur'u etkisi alan kar yağışı, insan hayatını olduğu kadar doğal yaşamı da olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Ekipler Burdur- Tefenni Karayolu'nda yol kenarlarına yaklaşık bir ton yem bıraktı. Doğadaki canlıların hayatta kalabilmeleri için çalıştıklarını belirten Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, "Genel müdürlüğümüzün ve bakanlığımızın talimatları ile doğadaki dengenin sağlanması ve doğadaki canlıların hayatta kalabilmeleri için kış şartlarında yemleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde yaklaşık bir ton yem var. Kış boyunca kritik noktalarda bu yemleme çalışmaları belli bir plan dahilinde yapılacak. Amacımız beslenemeyen kuş türlerinin toplu ölümlerini önlemek, hayatta kalmalarını sağlamak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title