Haberler

Canon Lv-X300 Xga Projeksiyon Cihazı

Canon Lv-X300 Xga Projeksiyon Cihazı Özellikleri.

    Canon LV-X300 XGA Projeksiyon Cihazı Genel Özellikleri

    Genel Bakış

    Dijital girişe sahip, parlak, net ve kullanımı kolay XGA portatif projektör.Canon LV-X300 ile klasik 4:3 görüntü oranında parlak ve ayrıntılı görüntülerin projeksiyonunu yapın. Güvenilir ve sessiz çalışan projektör XGA çözünürlüğe, HDMI girişine ve kompakt boyutlara sahiptir.


    Faydalar


    • Klasik XGA çözünürlükte (1024 x 768 piksel) hassas ve doğru görüntülerin keyfini sürün
    •3000 lümen parlaklık ve 2300:1 kontrast oranıyla parlak ve canlı projeksiyonlar gerçekleştirin
    •1.1x zum lens projektörün esnek bir şekilde yerleştirilmesini sağlar
    •Kompakt ve hafif: sadece 2,5 kg
    • Dikey keystone düzeltme 5000 saat lamba ömrü (Eco Modunda 6000 saat)
    • HDMI™ bağlantı noktası ve 2 adet VGA bağlantı noktası
    • Uzaktan kumanda ve izleme için RJ-45 ağ bağlantı noktası
    • Yerleşik 10 W hoparlör.


    Parlak, keskin, aslına sadık görüntüler


    Sınırlı bütçeyle parlak, yüksek kaliteli, portatif projektör arayan tüketiciler LV-X300'e bayılacak. Doğal XGA çözünürlük (1024 x 768 piksel), 3000 lümen parlaklık ve 2300:1 kontrast oranıyla, projektörün DLP teknolojisi keskin ve doğru görüntüler sunar. LV-X300’ün 1.1x zum lensi ile projektörü yerleştirirken daha fazla esnekliğe sahip olursunuz ve bu da toplantı odaları gibi dar alanlarda büyük avantaj sağlar.


    Taşıma kolaylığı


    Sadece 2,5 kg olan LV-X300 her yere kolayca taşınır. Bu da onu kampüs veya ofis gibi birden fazla yerde projeksiyon yapılması gerekebilen şirketler ve eğitim kurumları için mükemmel bir seçim haline getirir.


    Kolay kurulum


    Dikey (+/- 30 derece) keystone düzeltme özelliğini kullanarak görüntülerin dar alanlarda bile mükemmel geometriye sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Ekran olmayan yerlerde mükemmel sonuçlar elde etmek için ekran rengi düzeltme özelliğini kullanın. Bu özellik, görüntüler renkli duvarlara yansıtıldığında meydana gelen görüntü renklenmesini düzeltir ve böylece bir ekranınız yokken bile doğal renklere sahip net görüntüler elde edersiniz.


    Kaliteden değil maliyetten tasarruf


    LV-X300’ün 5000 saatlik lamba ömrü ile toplam maliyet azalır ve enerji tasarrufu sağlayan Eco Modu ile bu süre 6000 saate kadar artırılabilir. Ayrıca, Eco Modu enerji tüketimini 275 W'ye kadar azaltır. Projektör, Bekleme modunda 1 W'den az enerji tüketir (LAN kapalıyken). Eco Modu fan gürültüsünü 29 dBA'ya düşürerek sessiz ve dikkat dağıtmayan bir ortam oluşturur.


    Çok yönlü bağlantı seçenekleri


    LV-X300’ün çok sayıda giriş seçeneğini kullanarak sabit ve hareketli görüntüleri çok sayıda kaynaktan yansıtabilirsiniz. Blu-ray disk oynatıcılar ve dizüstü bilgisayarlar gibi günümüzün dijital kaynaklarından parlak ve keskin görüntülerle projeksiyon yapmak için HDMI™ bağlantı noktasını kullanın. Veya zahmetsizce iki VGA bağlantı noktasından birine bağlayın. LV-X300, RJ-45 bağlantı noktası ile uzaktan izlenebilir ve kontrol edilebilir; ayrıca bu bağlantı noktası "Crestron Connected™" standardını destekler. Dahili 10 W hoparlörü kullanarak sunumlara yüksek kaliteli ses ekleyin.

    31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Canon Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    CHP'li başkanın kızı Çankaya Belediyesi'ne başkan yardımcısı oldu

    CHP'li başkanın kızı Çankaya Belediyesi'ne başkan yardımcısı oldu

    Togg CEO'su Karakaş: Yeni SUV modeli T8X'i seneye bu vakitler görücüye çıkaracağız

    Togg CEO'su Karakaş: Yeni SUV modeli T8X'i seneye bu vakitler görücüye çıkaracağız

    Taksiciyi öldürüp araçtan atan şahsın uyruğu belli oldu! İfade vermekte zorlandı

    Taksiciyi öldürüp araçtan atan şahsın uyruğu belli oldu! İfade vermekte zorlandı

    Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez

    Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez

    ABD, Filistin'in BM tam üyeliği talebini veto etti

    ABD, Filistin'in BM tam üyeliği talebini veto etti

    title