Haberler

Altınordu İstediğini Alamadı

PTT 1. Lig'de konuk ettiği Adana Demirspor karşısında bir penaltı vuruşundan faydalanamayan Altınordu, rakibine 3-1 yenildi.

Adana Demirspor karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarının başında yeni oyuncusu Bahattin Köse ile 1 gol üreten Altınordu, diğer transferi Kerim Avcı ile bir penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Pozisyonun devamında kalesinde 3. golü gören Altınordu, rakibine 3-1 yenilerek 17. haftayı 18 puanla tamamladı.

3. penaltı kaçtı

Bu sezon 6. kez penaltı vuruşu kazanan Altınordu, bunlardan 3'ünü değerlendiremedi. Daha önce 9. haftada Altınordu'nun 3-1 galip tamamladığı Antalyaspor maçında Yusuf Akyel, 13. haftada ise 3-0 kazanılan Orduspor maçında Göksu Türkdoğan penaltı atışlarında başarılı olamadı.

Göksu Türkdoğan Orduspor karşısında penaltıyı kaçırmasına rağmen dönen topu ağlara göndermeyi başarmıştı.

İkinci kırmızı kart

Bu sezon daha önce 2. haftada Osmanlıspor karşısında Evren Üstündağ'ın kırmızı kartla cezalandırıldığı Altınordu'da, Bahattin Köse dün takımını eksik bıraktı.

25 yaşındaki gurbetçi futbolcu kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

Yeniler "kötü" başladı

Altınordu'nun ara transfer döneminde Akhisar Belediyespor'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Bahattin Köse, dün 1 gol atmasına rağmen oyunun son bölümünde kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.

Oyuna sonradan giren Kerim Avcı ise 64. dakikada kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Kupa mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü deplasmanda Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak Altınordu, 1 Şubat Pazar günü diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'la mücadele edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Bahattin Köse Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title