Haberler

Denizbank ile Konya Şeker İş Birliğine Gitti

DenizBank ve Konya Şeker, şeker pancarı üreticilerine destek amacıyla iş birliği yaptı.

DenizBank ve Konya Şeker, şeker pancarı üreticilerine destek amacıyla iş birliği yaptı.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, banka ile Konya Şeker arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında kurum ortağı şeker pancarı üreticilerine temlik karşılığında kredi imkanı sunuluyor.

Üreticiler, kurumdan ürün bedeli alana kadar geçecek süre zarfında DenizBank tarafından kredilendirilerek finansal destek alabilecek. Kredilendirme işlemlerinden Konya Şeker'in Konya Merkez, Altınekin, Beyşehir, Cihanbeyli, Çumra, Kulu, Seydişehir ilçeleri ile Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesindeki çiftçiler yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, söz konusu iş birliği kapsamında üreticilere sağladıkları kolaylıkların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti. DenizBank olarak 10 yıldır tarım sektöründe sürdürdükleri faaliyetler ve gerçekleştirdikleri yeniliklerle her zaman ve her yerde üreticinin yanında yer aldıklarını vurgulayan Sun, "Üretici Kart" ile çiftçilerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerine dikkati çekti. 500 bini aşkın çiftçinin Üretici Kart sahibi olduğunu kaydeden Sun, "Bundan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Konya Şeker'le hayata geçirdiğimiz bu işbirliği ile yaklaşık 4 bin çiftçinin daha bu imkandan faydalanmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin sürdürülebilir gelişimi için çok önemli gördükleri tarım sektörüne desteklerini artırmayı hedeflediklerini  anlatan Sun, sektörel uzmanlıklarından aldıkları güçle üreticileri, yeni kredi modelleri, ürün ve hizmetleri ile tanıştırmaya devam edeceklerini belirterek, üreticileri, Deniz'in ayrıcalıklı dünyasından yararlanmaya davet etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Konya Merkez Altınekin Denizbank Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

TÜRKSAVUL AİLESİ CENGİZ:

HER ZAMAN ARKANDAYIZ SAYIN BAŞKANIM RECEP KONUK SENİNLE GURUR DUYUYORUZ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ÇUMRAMIZIN GURURU İYİKİ DOĞDUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title