Haberler

Btp Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş: "Abd 3 Yıl Kapımda Bekledi"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş partisinin İstanbul Eyüp'teki seçim standını ziyaret etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Haydar Baş burada bir de konuşma yaptı. Konuşmasına "Hazreti Eyup El Ensari hazretlerinin mübarek ruhu şad olsun" diyerek başlayan Haydar Baş Türkiye gündemine oturan projelerinin kaynaklarını anlattı.

Türkiye'nin zengin petrol kaynakları olduğunu ifade eden Haydar Baş bu petrolü yabancı şirketler çıkarıyor dedi.

"MADENLERİ DEVLETLEŞTİRECEĞİZ!"

Hangi şirketin nerede, ne kadar petrol çıkardığını tek tek anlatan Haydar Baş şu ifadeleri kullandı,"Hani Türkiye'de Lozan antlaşmasına göre 2023 yılına kadar petrol çıkarılmazdı. Bakın nasıl çıkarıyorlar.Yalnız bunların hiç biri bize ait firmalar değil. Hepsi yabancı. Yalnız içlerinde bir kaç tanesi sayın Cumhurbaşkanımızın hısımlarına ait.Onların dışında hiç bir Allah kulu da işletme ruhsatı alamıyor. Lozan'da gizli anlaşma varmış da 2023 yılına kadar Türkiye'de maden çıkarılması yasakmış.Böyle birşey var mı, yok!"

"Türkiye'de yeraltı kaynaklarımızın toplam değeri 3 katrilyon dolardır. Bu kaynaktan

değil 5 bin lira asgari ücret 10 bin lira vermek bile mümkün ama Bağımsız Türkiye Partisi'ni

iktidar ederseniz." diyen Haydar Baş, "Dikkat edin! Size, bize yani millete birşey yok. Ne varsa yabancılara var. İşte ben bun madenleri devletleştirip milletime vereceğim.Milletin parasını ecnebilerden alıp milletime asgari ücret olarak, ev hanımlarına maaş olarak, vatandaşlık maaşı olarak vereceğim." dedi.

"TÜRKİYE 36 YILDIR PARASINI BASAMIYOR!"

Türkiye'nin para politikasını da eleştiren Haydar Baş "Türkiye'nin yıllık geliri mal cinsinden 2 trilyon liradır. Biz bu malı 36 yıldan bu yana paraya çeviremiyoruz. Neden? Ecnebi devletler bize 'emisyonunuzu genişletip senyoraj hakkınızı kullanmazsınız' dedi.Ne olacak, ' senyorajınızı biz kullanacağız' dediler. Hangi devlet diyor bunu? ABD! Ben senin kazancının karşığında borç döviz vereceğim. Bunu hazinene koyacaksın ve bunun karşılığında paranı basacaksın. Yağma yok, bu ülke bizim. Ben de 'seni reddediyorum' diyorum." dedi.

"ABD 3 YIL KAPIMDA BEKLEDİ!"

BTP lideri çok konuşulan ABD AKP'den önce bana geldi açıklamasını da tekrarladı ve şunları söyledi, "1995 yılında o görkemli sandığınız ABD bana geldi. 3 yıl kapımda bekledi. Elimin tersiyle ittim. Dünyayı kazanmak için ahiretimi satamam! ABD'ye elini verdiğin zaman sadece kolunu, gövdeni almaz. Dinini alır, imaanını alır, vatanını alır, milletini - devletini alır, askerini alır. Herşeyini alır. Hangisini verebilirsiniz, hiçbirini! Ama verenler var. Var mısınız bunların hepsine hayır demeye! Bunlar bu işlerden anlamaz. Ben yeni bir sistem vücuda getirdim, Milli Ekonomi Modeli. 120 ülke kısmen, Rusya tamamen benim modelimi uyguluyor. BRİCS ülkeleri de ( Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) benim sistemimi uyguluyor."

"VAR MISINIZ SLOGANINI 2002'DEN BERİ KULLANIYORUM"

Projelerinin diğer partiler tarafından çalındığını ifade eden Haydar Baş CHP ve MHP'den sonra AKP'nin de kendilerinde alıntı yaptığını söyledi. Haydar Baş şunları söyledi, "Bunların hepsi beni çalıyor. Şimdi gelirken "Var Mısınız" pankartını gördüm. Sayın

Başbakan bunu söylüyor. Yahu bu "Var Mısınız" sözünü ben 2002 yılından beri slogan olarak kullanıyorum. Projelerimi aldılar, söylemlerimi aldılar şimdi de

sloganımı aldılar."

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Partisi Haydar Baş İstanbul Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (4)

Aslan Aslaner:

sabah gazetesinin 13. 03. 2013 tarihli sayısındaki: ''haydar baş''a ceza şoku'' başlıklı haberini, anadolu ajansının 7 şubat 2015 tarihli sayısındaki: ''bağımsız türkiye partisi hakkında suç duyurusu'' başlıklı haberini lütfen internette bulup okuyunuz. buna göre, daha kendi partisinin ekonomisini yönetemeyenler türkiyenin ekonomisini nasıl yönetecek?

0
2
yanıtYanıtla
ahmet mithat:

abd sıkıysa yalanlasın, işte gerçek lider herkese elini öptürendir, boşuna ruslar duma ya çağırıp vip kapısından içeri almadılar ki sadece çin devlet başkanı oradan girmişti, istanbulda iade zıyarette rus duma honör madalyası verdiler bu onlara tabi olma değil elini öptürmedir, haydar hoca gittiği yere renginde götürür duma nın korıdorları ılk defa seccade ve namaz kılan cemaat görmüştü anlayan idrak edene ,

1
0
yanıtYanıtla
ahmet mithat:

aslan aslaner akp nin kalemşörüdür bula bula btp nin bilmem ne ceza sını buldun ıhbar edecek söyleyeceksen kuran öğretilen tek tv meltem tv ye rtük 10 trilyon cezasını konuşalım, tüm tv cezalarının yarısına bedel zalim diktatör cezası gibi ceza, bu iktidar gücünü kullanıp muhalifleri sindirmek değil de nedir?

0
0
yanıtYanıtla
KlasmobilWeb@haberler.com:

Sn haydar başı ayakta alkışlıyorum daglar Taşlar tüm kainat haydar başı bekliyor Türk milleti ayağa Kalkıyor Türk milleti aya kalk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title