Haberler

Somali İstihbarat Şefi: Beyaz Dul 400 Kişiyi Öldürdü

Güncelleme:

İngiliz Daily Mirror gazetesi, bugünkü "Terör Başkentinin İçinde-Casus Şefi: Beyaz Dul 400 kişi öldürdü" manşetli haberinde, bir Somali İstihbarat şefinin açıklamalarına dayanarak 'beyaz dul' olarak bilinen İngiliz Samantha Lewthwaite ile ilgili ilginç iddialara yer verdi.

Somali istihbarat şefinin iddialarına göre; Beyaz Dul 400'den fazla masum insanın canına kıydı ve 15 yaşındaki kız çocuklarını intihar bombacısı olarak kullanıyor.

YÜKSEK RÜTBELERE GELDİ

Gazete güvenlik nedeniyle ismi gizli tutulan Somali'de terörle mücadele timinden İstihbarat Şefinin, Beyaz Dul olarak tanınan iki çocuk annesi İngiliz Samantha Lewthwaite'in ElShabaab liderlerinin çoğu İnsansız Hava Aracı (İHA) saldırılarında öldürülünce örgütte yüksek rütbeye getirildiğini yazdı

"400 MASUM İNSANI ÖLDÜRDÜ"

Beyaz Dul'u "Şeytan ve çok Akıllı bir operatör" diye tarif eden Gizli Servis şefi, 32 yaşındaki İngiliz annenin 400 masum insan öldürdüğünü ileri sürerken, Daily MirrorWestgate AVM'de ölen 67 kişinin arasında 5 de İngiliz bulunduğunu yazdı.

"ÇOCUKLARI 'İNTİHARCI' YAPTI"

Fakir ailelerine 300 Sterlin gibi çok az rüşvet verip Beyaz Dul'un topladığı 15 yaşlarındaki kız ve erkek çocukları intihar saldırılarında kullandığı iddia edilirken, İngiltere'den de birçok radikalin gruba katıldığı vurgulandı.

El Shabab'a katılan bir İngiliz kızın, geçtiğimiz Şubat ayında Mogadişu'da kaldığı otelde kendini uçurarak 25 kişiyi öldürdüğü örnek verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Daily Mirror Somali Dünya Haberler

500

Yorumlar (31)

muammer:

oylar akp ye vatanını seven akp ye oy versin. . . .

32
141
yanıtYanıtla
FITRATINDA VARmobilWeb@haberler.com:

Yahudiler ermeniler dlşarlll

13
42
yanıtYanıtla
Ali ekberMobil-IOS:

Oylar HDP'ye

12
42
yanıtYanıtla
cihanMobil-ANDROID:

akp oy veren ackalır oylar hdp ye

14
37
yanıtYanıtla
HAYDAAMobil-IOS:

Hastayım türbanlılara

30
18
yanıtYanıtla
holy wombat:

bunlar cennete gidecekse sagolun ben gelmeyeyim

32
10
yanıtYanıtla
TALHA:

tamamen yalan, kafir köpeklerin islamı yıkmaya düzenlediği kampanyalardan birisi. . . .

14
23
yanıtYanıtla
MHP'li Mobil-IOS:

Vatanı satsın diyemi AKP'ye oy vercez he

17
17
yanıtYanıtla
karakasmobilWeb@haberler.com:

Bu kari manyak yemin ederim.Allah belasini versin.Kara dul

23
7
yanıtYanıtla
KürtMobil-IOS:

Vatanını dini ni imanını namusunu düşünenler AKP ye oyunu versin ne mutlu Türkiye cumhuriyetinde al yıldızlı bayrağın Altın'da yaşıyorum diyene

13
15
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title