Haberler

    Beşiktaş Yönetimi Yarın Olağanüstü Toplanıyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Torku Konyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası çılgına döndü, yönetici Mete Vardar'a talimat verdi. Peş peşe gelen Gaziantep ve Akhisar beraberliklerine rağmen, Ankara'da takımla birlikte olmayı tercih eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 90 dakika sonrası oldukça sinirliydi.

    YARIN YÖNETİM TOPLANIYOR

    İlk yarıda oynanan etkisiz oyunun ardından yönetici Mete Vardar'a bazı talimatlar vererek soyunma odasına gönderen Kartal'ın patronu, son düdüğün ardından da kritik bir karar aldı. Başkan Fikret Orman, yönetici Mete Vardar'a talimat vererek, yönetim kurulunun yarın kulüp binasında toplanması kararı aldı. Vardar, başkandan aldığı bilgiyi tüm idarecilere aktardı.

    İLK TOPLANTI STADDA

    Fikret Orman ayrıca Ankara'da bululan İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Metin Albayrak, Deniz Atalay ve Mete Vardar'la da kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

    Beşiktaş yönetiminin yarın öğleden sonra Akaretler'deki kulüp binasında olağanüstü toplanması bekleniyor. Toplantının ana gündem maddelerinden birinin de Slaven Bilic'in yaptığı açıklamaların olması bekleniyor. Siyah-Beyazlı yönetim kurulunun alacağı kararlar merak konusu.

    BILIC: BÜTÜN KAYIPLARIN SORUMLUSU BENİM

    Slaven Bilic maç sonrası, "Bütün kayıpların sorumlusu benim. Yönetimle oturup bir karar vereceğiz. Asıl niyetim önümüzdeki sezon da burada kalmaktı. Bu şartlarda bu mümkün olur mu bilmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Torku Konyaspor Fikret Orman Mete Vardar Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (29)

    zazaMobil-ANDROID:

    yazıklar olsun, bjk artık büyük takım diyemiyorum sana

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Komik adamlar. Mobil-IOS:

    Bir gs li olarak helal BJK ye bu kadroyla ve stadı olmamasına rahmen çok iyi iş çıkarttılar bide Avrupa'da oynadılar daha ne bekliyosunuzki

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Blackeagle 75Mobil-IOS:

    Kac defa kafaniza vurdular hic gikin cikmadi, senden ancak insaatci olur ama besiktasa baskan olmaz. sen bilic dembaba pektemek, necip, ersan, tolga, atiba defolup gidin.

    5
    4
    yanıtYanıtla
    ankaralimobilWeb@haberler.com:

    bilicten iyisi mı gelecek uzun vadeli kontrat yapilmali

    7
    2
    yanıtYanıtla
    kerim:

    biz biliriz bu çılgına dönme işlerini yüreğiniz yetiyorsa haftaya gs maçını kazanıp bu yıl bjk takımını figüran gibi kullanmış olan tezgahı bozun o tezgaha çomak sokun

    3
    5
    yanıtYanıtla
    vegamobilWeb@haberler.com:

    Syn bşkn busene avrupaya gidilmese şuanda şampyonluk garantiydi,bu takımın ne olursa olsun birkere şampiyon olması gerek özgüven kazanmak adınayönetime bir suç bulamam ismini bile yazmak istemiyorum Y.D.bu kulübü enkaz haline getirdi,bi taraftan yapılması geç bile kalmış bistad,bi taraftan bu enkaz kolay değil.takıma gelince allahını seven bi idareci çıksın pektemek i mottayı köybaşını u boralı göndersin bu kulüp rehabilitasyon merkezi değil köybaşı yla pektemek in düzeleceğini bekleye bekleye gs ve fb 5. Yıldızı tkıcak.bu takım seneye 2 3 nokta transferle şampyon olur ama 2 sart var avrupaya gidilmiycek ve lider bi adam alınacak hagi gibi belezoğku gibi sergen gibi alex gibi biliçe gelince taktiksel açıdan liverpool maçı ve bazı avrupa maçlrı hariç sıfır 2 tane aşık olduğu adam var pektemek ve necip inşallah vestham a 2 sinide götürürde kurtuluruz zaten derbilerdede nasıl vi hoca nasıl bi tktisyen olduğunu gösterdi ayrıca 2 maçını izledimki orda ben olsam dedim 1kadıköy,devre bitmiş fb 10 kişi sanki dersinki bjk 10 kişi2bruegge maçı iyi bi hocaysan,türkiyedeysen,şampiyon olacaksan derbi kazanaksın arkadaş yani syn başkan butakımın biran önce bişampiyoluk yaşaması gwrekli taraftarıyla,yönetimiyle,futbolcusuyla ve en önemli söyliyceğim şey başkanım eger yeni yapılan statta bizi 2,3 sene şampiyon yapmassa bu lig 2 büyüğe doğru gidiyor en son iyi akşamlar dilemeden rahmetli SEBA nın resminin olduğu bi kupayı baska takımın alması çok ağrıma gitti .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    mert ekin:

    bilic sorumlusu benim demiş. . sorumluluğu alınca ne oluyor paranımı almayacaksın. . son kuruşuna kadar tahsil etmeyecekmisin. . .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    bjk Mobil-ANDROID:

    şu durumda efendiliyiyle bilgi birikimi ile tecrubesi ile Beşiktaş'ın en uygun hocasi şenol güneştir hiç macersya ve bir hataya dshs yer yok hem yerli hem en iyisi bbizim değerlerimize uygun olmassa Ertuğrul Sağlam başkası olmaz yürümez

    2
    3
    yanıtYanıtla
    bjk Mobil-ANDROID:

    şu durumda efendiliyiyle bilgi birikimi ile tecrubesi ile Beşiktaş'ın en uygun hocasi şenol güneştir hiç macersya ve bir hataya dshs yer yok hem yerli hem en iyisi bbizim değerlerimize uygun olmassa Ertuğrul Sağlam başkası olmaz yürümez

    2
    3
    yanıtYanıtla
    bjk Mobil-ANDROID:

    şu durumda efendiliyiyle bilgi birikimi ile tecrubesi ile Beşiktaş'ın en uygun hocasi şenol güneştir hiç macersya ve bir hataya dshs yer yok hem yerli hem en iyisi bbizim değerlerimize uygun olmassa Ertuğrul Sağlam başkası olmaz yürümez

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title