Haberler

    Fenerbahçe, Emre Mor'u Kiralamak İçin Harekete Geçti

    Güncelleme:

    Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi yabancı futbolcu dışında, yetenekli gurbetçilerin de peşinden gidiyor.

    HABERİ ALDILAR, HAREKETE GEÇTİLER

    Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a imza atan Emre Mor'u Alman kulübünün tecrübe kazanması için kiralamayı düşünmesinin ardından bundan haberdar olan Fenerbahçe yönetimi devreye girdi. Öte yandan Beşiktaş da Borussia Dortmund'a kaptırdığı genç yıldız Emre Mor'u gelecek sezon Bundesliga ekibinden kiralamayı planlıyordu... Yönetim, bu gizli operasyonda ilk olarak sezon başında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 5 yıllık imza attığı Borussia Dortmund'da kadroya girmekte zorlanan 19'luk A milli futbolcunun kariyer planlamasıyla ilgili bilgi aldı.

    1 YILLIK KİRALAMA

    Sarı-Lacivertli yönetim Borussia Dortmund'a Emre Mor'u 1 yıl kiralamak için teklifte bulunacak. Sağ kanatta ve forvet hattında forma giyen Emre Mor, çabukluğu ve süratiyle dikkat çeken bir oyuncu. Aynı zamanda etkili bir sol ayağa da sahip.

    KANATTAKİ TÜM PROBLEMİ ÇÖZER!

    Bu sezon 8'i lig olmak üzere sadece 15 resmi maçta forma şansı bulabilen Emre Mor da daha fazla forma giyebileceği üst düzey bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

    Ay-Yıldızlı ekibimizin de vazgeçilmez isimleriden biri olan Emre Mor için 1 milyon Euro civarında kiralama ücreti ödemeyi taahhüt edecek. Emre'nin transferi kanat sıkıntısı büyük ölçüde çözecek.

    (Takvim)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title