Haberler

Öğrencinin Telefon Faturasını Ödeyen Rektör: Şaka Sandım

Güncelleme:

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Twitter üzerinden kendisine ulaşıp faturasını ödemesini isteyen öğrencisi ile makamında buluştu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşıp 92 lira 60 kuruşluk cep telefonu faturasını ödemesini isteyen öğrencisi 20 yaşındaki Baran Elbir ile makamında buluştu. Rektör Ünal, "Tweeti görünce şaka yapıyor sandım. Sonra emin olunca yardımcı oldum." dedi.

TWITTER'DEN ULAŞTI

Rektör Mustafa Ünal, sosyal medya hesabından 'sayın hocam siz bu seferlik ödeseniz bursum yatınca size veririm' mesajıyla 92 lira 60 kuruşluk cep telefonu faturasının ekran görüntüsünü gönderen Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğrencisi Baran Elbir'e, yine sosyal medya üzerinden, 'tabii ki ama geri ödeme istemiyorum' yanıtını verdi.

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Baran Elbir, bugün Rektör Mustafa Ünal'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elbir, daha önce de başka bir konu için rektöre tweet attığını belirterek, şunları söyledi: "Kiraya, elektriğe, suya para harcadığımdan dolayı param kalmadı. Telefon faturasını ödeyemedim. Sevgilim var, onunla konuşamadığım için rektör beye tweet atmak aklıma geldi. Ama cevap vereceğini düşünmüyordum. Yarım saat sonra bana cevap yazdı. Karşılıksız yapacağını söyledi. Baya yüksek bir fatura gelmişti. Evden aldığım 200 TL elektrik ve suya gitti. Ayrıca, internet faturası var evde. Ödeyememiştim. Ben de rektörden rica etmiştim."

''ŞAKA YAPIYOR SANDIM''

Kendisine zaman zaman öğrencilerinden tweetler geldiğini hatırlatan Rektör Ünal ise "İçlerinde esprili, şaka yollu tweetler de oluyor. Bu tweeti de ilk görünce şaka yapıyor sandım ya da tam emin olamadım. Sonra faturayı da tweete koyduğunu gördüm. İhtiyacı olduğuna emin oldum. Baran'a özelden emanetini gelip alabileceğini yazdım. O da 'tamam' deyince, ihtiyacı olduğuna tam emin oldum. Parayı da arkadaşlara bırakmıştım. O da gelip almış. Ben twitter'ı rektör olduktan sonra aktif kullanmaya başladım. Öğrenciler bana daha rahat ulaşabiliyor." diye konuştu.

FATURASINI ÖDEDİ

Öğrencilerinin sadece maddi olarak değil, ders, konaklama gibi konularda da kendisine ulaştığını aktaran Rektör Ünal, "Mümkün olduğunca sorunlarına çözüm getirmeye çalışıyoruz. Baran'ın faturasını ödedikten sonra, başka telefon faturalarının ödenmesi için de tweetler geldi. Duyduğum kadarıyla, diğer rektör hocalara da öğrenciler şaka yolu tweetler atmış." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ünal Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title