Haberler

    Trabzonspor'a Son Dakikada Konyaspor Freni

    Bordo-mavililer 90. dakikada yakaladığı üstünlüğü duraklama dakikalarında kaybederek Konya deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

    Süper Lig'in 18. haftasında , son anları nefes kesen maçta Atiker Koyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

    Karşılaşmanın henüz 18. dakikasında 'ın direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan ev sahibi Konyaspor, ilk yarıda oyunu tuttu ve devre arasına golsüz eşitlikle gidildi.

    İkinci yarısı çok daha büyük heyecana sahne olan mücadelede ilk gol Konyaspor'dan geldi. 77. dakikada Deni 'in fileleri havalandırmasıyla öne geçen ev sahibi ekibin üstünlüğü uzun sürmedi. Kazanılan penaltı vuruşu sonrası 83. dakikada ağları havalandırandurumu eşitledi.

    Maçın son dakikaları ise adeta nefesleri kesti. 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Burak Yılmaz'ın kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetmesiyle üstünlüğü yakalayan Trabzonspor'da90+3. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmada son sözü söyleyen ise 90+4. dakikada Orkan Çınar oldu. Geçtiğimiz günlerde 'tan kiralanan 21 yaşındaki futbolcu, Konyaspor formasıyla çıktığı ilk maçta gol atmayı başararak takımına 1 puanı getirdi.

    Bu sonucun ardından Trabzonspor 30, düşme hattındaki Konyaspor ise 16 puana yükseldi.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title