Haberler

Böyle Aile Olmaz Olsun! 3 Yaşındaki Çocuklarına İçki İçirip Utanmadan Fotoğrafını Paylaştılar

Güncelleme:

Sosyal medyada küçük çocuklarına içki içirip fotoğraf paylaşan aile tepkiler üzerine hesabı kapattı, Bakanlık soruşturma başlattı.

Aydın'da yaşayan Ali-Hatice K. çiftinin küçük çocuklarının alkol şişeleri ile birlikte çekilen fotoğrafları sosyal medyada tepki çekti. 2-3 yaşlarındaki oğullarının bira şişeleriyle fotoğraflarını paylaşan aile, "Oğlumuzla içelim dedik" ifadelerini kullandı.

KULLANICILARDAN BAKANLIĞA ÇAĞRI

2016 yılına ait görselleri de paylaşan sosyal medya kullanıcıları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na çağrı da bulundu.

HESAP KAPATILDI, BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Gelen tepkiler üzerine paylaşım yapılan hesap kapatıldı. Konuyla ilgili Sabah'a konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Bakanlığın Aydın İl Müdürlüğü personelince olayın gerekli incelemelerin başlatıldığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (60)

FERDİ:

NE VAR BUNDA ÇOCUK TADINA BAKSIN İLERDE ÖZENMESİN

0
17
yanıtYanıtla
Ss:

Senin gibi cahiller varsa vah bu ülkenin haline

yanıt6
yanıt0
MALAZGİRTLİ:

SEN ÇOK BAKMIŞSIN TADINA ÇIKMIŞSIN İNSANLIKTAN BELLİ KARŞINDAKİ ÇOCUK AMA SENİNDE BENİN ÇOCUK BELLİ TAKIL SEN BÖYLE FERDİ.

yanıt1
yanıt0
omerta:

ne var bunda? müminler kendi aralarında eğlenmişler işte. . . cennette zaten alkol bedava olacak.

5
11
yanıtYanıtla
....:

şerefsizzzz . . .

yanıt7
yanıt3
ÖMER:

OMERTA: DOGRU TESPİT EVET IRMAKLAR HURİLER VE ŞARAP LAR AYNEN ÖYLE

yanıt0
yanıt1
MALAZGİRTLİ:

HEM OMERTA HEMDE ÖMER BELLİ KUYRUK ACINIZ VAR DİNLE İLGİLİ HELE BİR GEBERİP DİĞER DÜNYAYA GİDİN HURİ Mİ NURİ Mİ ÇIKACAK KARŞINIZA BELLİ OLUR AT BAKALIM BOL KESEDEN ÖLÜM SENİ BİR BULSUN SON LAFINDA AĞZINDAN BU ÇIKACAK MI EMBESİL İNSANLAR

yanıt2
yanıt1
kuvayimilliye:

cocugunu kuran iman hak hakikat icin devlet geleneyiy le vatan millet icin yetistireceyine sorumsuzca icki icirip bide sorumzuzca millete reklam yapI yorsun yazIklar olsunnnnnn.....

9
1
yanıtYanıtla
Turk:

Ne ekersen onu biçersin gelde bu çocuk büyüsün vatana millete hayrı olsun

9
1
yanıtYanıtla
balotelli:

ne biliyorsun vatana millete hayrı olmayacağını

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title