Haberler

Yıldız Futbolcu Burak Yılmaz: Trabzonspor'dan Ayrılmayacağım

Güncelleme:

Süper Ligde attığı 20 golle adından oldukça sık söz ettiren milli forvet Burak Yılmaz, hakkında çıkan transfer dedikodularına son noktayı koydu: Trabzonspor'da kalacağım.

Attığı 20 golle Trabzonspor'u sırtlayan Burak Yılmaz, transfer dedikoduları hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Son dönemde ismi tekrardan Çin kulüpleri ve Rus ekipleri ile anılan 32 yaşındaki futbolcu, "Sezon başında Trabzonspor'a çok isteyerek geri döndüm. İkinci evim dediğim şehirde başarılı olmaya, beni seven insanların yüzlerini güldürmeye geldim. Bu nedenle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Her fırsatta takımıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu söylentiler nereden ve neden çıkıyor bilmiyorum. Taraftarımızın aklı böyle bir şeye takılmasın. Trabzonspor'da kalacağım" dedi.

KAÇIP GİTMEK YAKIŞMAZ

2020 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Burak, "Şu anda her şey istediğimiz gibi gitmiyor olabilir. Camia içerisinde sıkıntılar da olabilir. Ancak bu dönemlerde bizim gibi tecrübeli futbolcuların sorumluluğu daha da artar. İlk fırsatta bırakıp gitmek bize yakışmaz. Hiçbir zaman böyle bir karakterde olmadım, olmayacağım. Bu durumda takım için daha çok mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

sss:

yusuf abdulkadır sezon sonu yurtdısına cıkacak ki cıkmalılar para yiyici yönetim varken aldıgı futbolcuların ne oldugu bellı degıl kalsanda sıra takımı olur su an sende çine git paraları götür

1
1
yanıtYanıtla
hak yerini buluyor:

o sene trabzon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluştıuramadı vede selçukta bedava gsaraya gitmişti, toplam 5 trabzonluyu şampiyonluğa oynayabilecek ve feneri altedecek bir takıma göndermek en iyi politikaydı o dönemde ve de gs fenerin canın okudu trabzonun intikamını aldı, üstelik 5 milyonda para kazandırıdı.

1
0
yanıtYanıtla
bekir:

sen bir kere trabzon sporu sattın şimdi yarasını sarıyorsun saramasın kardeşim

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title