Haberler

Türk Modelden Milli Duruş! Yunanistan'dan Gelen Teklifi Reddetti

Güncelleme:

Top Model Of Turkey yarışmasında birinci olan Merve Akkanat, Türkiye'ye karşı tutumundan dolayı Yunanistan'dan gelen teklifi "Biz Osmanlı torunuyuz. Yunanistan haddini bilmeli" diyerek reddetti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapılan Top Model Of Turkey yarışmasında birinci olan çiçeği burnunda top model-manken Merve Akkanat, ülkemize karşı tutumundan dolayı Yunanistan'dan aldığı mankenlik ve modellik teklifini reddetti.

"KRALİÇE SEÇİLMEKTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Top Model Of Turkey yarışmasında birinci olduğu için mutlu olduğunu belirten manken Merve Akkanat, " Türkiye'nin seçkin isimlerinden oluşan jüri karşısında kraliçe seçilmekten dolayı çok mutluyum.

Türk Modelden Milli Duruş! Yunanistan'dan Gelen Teklifi Reddetti

Top Model Of World yarışmasında Türkiye'yi temsil edeceğimden dolayı gururluyum. Önümüzdeki süreçte bir oyunculuk ya da sunuculuk kesinlikle düşünmüyorum. Şuanda istediğim ve hedeflediğim yerde olduğum için bu tarz şeylere ihtiyaç duymuyorum. Sadece modellik ve mankenlik kariyerimi devam ettireceğim" dedi.

Türk Modelden Milli Duruş! Yunanistan'dan Gelen Teklifi Reddetti

"YUNANİSTAN HADDİNİ BİLMELİ"

Akkanat, " Yunanistan'da 30 Mart'ta yapılacak Atina Moda Haftası'ndan teklif almıştım. Fakat son zamanlarda Yunanistan'ın ülkemize karşı tutumlarından dolayı bu teklifi reddettim. Yunanistan haddini bilmeli. Çünkü biz Osmanlı torunlarıyız. Mazluma zeytin dalı uzatmasını da biliriz, hak edene Osmanlı tokadını vurmasını da biliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yunanistan İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (68)

ASLI:

OSMANLI BİTELİ 100 YIL OLDU BURASI LAİK VE MEDENİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ YA KABUL ET YA TERK ET

18
32
yanıtYanıtla
realist:

Burası Alpaslan''ın aldığı Fatih''in fethettiği Atatürk''ün kurtardığı topraklardır. Sen kimsin ki kovuyorsun klavye kahramanı

yanıt12
yanıt6
yunus:

Türk devletleri her zaman medenidir herzamanda öyle olacaktır sen neyin derdindesin

yanıt3
yanıt0
vefa:

siz önden buyrun

yanıt5
yanıt2
Şaka:

Hiç birimiz Osmanlı Torunu değiliz. Osmanli bir Aile. Annelerin tamamı yabancı. Babalar ise Osmsnlı ailesinden kendi kardeş ve evlatlarına kıyarak gücü elinde tutan kimseler. O zamanın koşul ve değer yargıları ile değerlendirmek gerekir. Şu an ise her birimiz Birer Özgür Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyız. Reddetmesi kendi seçimi. Gerekçe olarak bunu öne sürduyse buna Milli duruş denmez. Dense dense profesyonellik dışı duruş denir.

11
16
yanıtYanıtla
Osmanlı cevabı:

Osmanlı torunu kıçını başını açmaz. Kadın erkek farketmez edebini bilir insanca yaşar. Laf ile peynir gemisi yürümez

18
8
yanıtYanıtla
Osmanlı torununa bak wayyy bee:

Tüm dünyanın önünde soyun, fransızı İngiliz’i Rus’u gavurların önünde soyun Yunanları ayır. Tüüü zihniyete bak

18
5
yanıtYanıtla
DEniz:

Osmanlı bir aileydi, aileleri de zaten yabancılarla evlenen evlene melezleşti. Ben Türk''üm Osmanlı torunu değilim. Bir aileyi Türklere mal etmeye çalışmasın kimse. Türk''üm diyemeyen Osmanlıyım diyor ne kadar ilginç.

11
7
yanıtYanıtla
ALİ:

Osmanlı devleti Türk devletidir tarihte bilinen 16 Türk Devleti kurulmuştur. 17. devlet Türkiye Cumhuriyeti dir hepsinide Türk Milleti kurmuştur. Türk Milleti ilk olarak Nuh tufanı sonrasında tarih sahnesine çıkmıştır. bilinen ilk Türk Yasef tir. bozkurk Türk Milletinin simgesidir Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olan bir millettir . Tarihte hiç putu olmayan millettir araştırmanıza ve tarihi doğru okumanıza tavsiye ederim

yanıt6
yanıt0
Bir Osmanli:

TURKEY, sende Türkiye''nin yüz karasisin. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title