Haberler

Cengiz Ünder'in Sakatlığı, Roma Teknik Direktörü Francesco'yu Korkuttu

Güncelleme:

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in milli takım kampında sakatlanması Roma teknik direktörü Eusebio Di Francesco'da büyük endişeye neden oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın İrlanda Cumhuriyeti'yle oynadığı maçın öncesinde sol dizinden sakatlanan Cengiz Ünder, İtalya'da da büyük endişeye neden oldu.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre milli futbolcunun formasını giydiği Roma kulübü, Cengiz'in sağlık durumunu yakından takip ediyor.

FRANCESCO SÜREKLİ CENGİZ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Roma kulübünün doktorlarının Cengiz'in durumuyla ilgili milli takımdaki meslektaşlarıyla devamlı temas hâlinde olduğu öğrenilirken teknik direktör Eusebio Di Francesco'nun da oyuncusunun sağlık durumu hakkında sürekli bilgi aldığı ortaya çıktı.

Di Francesco'nun özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak zorlu Barcelona eşleşmelerinde Cengiz'in eksikliğini hissetmek istemediği de gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İrlanda Cumhuriyeti Cengiz Ünder Di Francesco Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

PAPUA YENİ GİNE:

BUNA İYİ FUTBOLCU DİYEN FUTBOLDAN ZERRE ANLAMIYOR DEMEKTİR

2
22
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

şımarmassa bir yerlere gelir.ben biraz havalara girme gördüm.aman cengiz daha yolun başındasın gidiceğin çok yol var.hedefini büyüt

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title