Haberler

    Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisine Siber Takip

    Güncelleme:

    Siber polis, derbide olaylara ismi karışan kişilerin geriye dönük sosyal medya mesajlarını ve telefon içeriklerini incelemeye başladı. Bu takip, kumpas iddialarını netleştirecek.

    Olaylar yüzünden yarıda kalan F.Bahçe- Beşiktaş derbisi ardında bıraktığı onlarca soruyla hala kamuoyunun kafasını meşgul etmeyi sürdürüyor. F.Bahçe taraftarı görünümüyle tribünlerde yerini alan bu kişilerden Sarı-Lacivertli yönetim de davacı. F.Bahçe cephesinden gelen açıklamalar bu kişilerin organize bir şekilde hareket ettiği ve Sarı-Lacivertli kulübe zarar vermek için orada oldukları yönünde. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da son dönemde Passolig kartının yoğun bir şekilde satın alındığını, diğer takım taraftarlarının da alım yaptığının tespit edildiğini söylemişti.

    4 MERKEZ BİRDEN SEFERBER OLDU

    Şu ana kadar yapılan soruşturmada olaylara karıştığı tespit edilen kişilerin iletişim bilgileri ve sosyal medya hesapları da Siber Polis tarafından derin bir incelemeye tabi tutuluyor. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen soruşturmaya, Organize Şubesi, Foto Film Şubesi ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de destek veriyor. Siber suçlar bürosu dedektifleri olayların olduğu tribünlerdeki tüm taraftarların sosyal medya hesaplarını ve telefon trafiklerini de inceleyecek.

    HASSAS DEĞERLENDİRME YAPILIYOR

    Korner atışları sırasında sahaya yabancı madde atan taraftarlar ile Şenol Güneş'in yaralandığı yerde olaya karışan taraftarlar tek tek tespit ediliyor. Şu ana kadar gözaltına alınan taraftar sayısı 45'i aştı. Gözaltına alınan taraftarların, maç öncesi nerelerde toplandığı, birlikte hareket edip etmedikleri, aralarında organik bir bağ olup olmadığı dahi soruşturuluyor. Olaya karışan taraftarların, geriye dönük olarak cep telefon kayıtları ve sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları inceleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (18)

    ne kumpası:

    kumpas azizin kendisi. anlatmaya gerek yok. halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. bu azizin ne numaralar çevirdiğini şikeden kendini nasıl akladığını, hangi siyasilere kumpas kurduğunu herşeyi biliyor. Şenol güneş halkın adamı. halkın içinden çıkmış gariban bir insan. Ama türk futboluna kattığı değer paha biçilemez. aziz ve yönetimininde Türk futboluna verdiği zarar paha biçilemez.

    9
    9
    yanıtYanıtla
    Yılmaz:

    bu konuda adil karar verilmesini isteniyorsa tüm görüntüler UEFA ya verilsin bakalım kim haklı kim haksız.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Koyun postu giyen cakal:

    Sanki UEFA çok adil.

    yanıt8
    yanıt4
    KEDİDİR O KEDİ:

    VER MEHTERİ DOLAR 4 TL YURO 5TL BENZİN 6TL VER VER MEHTERİ

    5
    5
    yanıtYanıtla
    poyraz:

    fb hep küçük emrah modunda

    4
    5
    yanıtYanıtla
    isimsiz:

    kumpas falan yok siyaset fenerin yanında o yüzden böyle karar verildi ama bir tane delikanlı BJK li çıkıp bunu dile getiremiyo korkudan

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Hakim azize soruyo tapelerdeki konuşmalar size mi ait cevap; EVET, tekrar yargılama yapan TEMİZ mahkeme bile gerekçeli kararında diyo ki; DELİLLER USULSÜZ TOPLANDIĞI İÇİN beraatine, aykut kocamann diyo ki; HERKES HIZ YAPTI RADARA BİZ YAKALANDIK RADAR SADECE BİZE TUTULDU, YANİ DİYO Kİ EVET ŞİKE YAPTIK AMA HERKES YAPTI, aziz divan kurulu toplantısında diyo ki;NE YAPTIYSAM FENERBAHÇE İÇİN YAPTIM, demirören diyo ki; SAHAYA YANSIMAMIŞ özet şu ki şike sabittir VE ADALETİN GERÇEK SAHİBİ ALLAH BİLİYO

    3
    6
    yanıtYanıtla
    fener:

    bırak bu algı operasyonlarını fetocu ağızlarıyla konuşma evet ALLAH biliyor yıllardır bu ülkede kimlerin kollanıp şampiyon yapıldığını. .

    yanıt3
    yanıt2
    .....:

    fener nickli arkadaş algıyı yapan yaptı zaten bırakın bu işleri yazdıklarımın bi tanesi yalan desene diyemezsin çünkü hepsi mahkeme önünde ya da medya önünde söylenen ve inkar edilemeyecek şeyler feto diye diye siz algı yaptınız

    yanıt2
    yanıt2
    Fener:

    ÇARŞI12 Kombine verilirken hangi tanımlı olduğuna fala bakılarak mı veriliyor oturduğumuz yerden sallıyorsunuz !!!

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title