Haberler

Uyuşturucu Davasında 5 Yıl Karar Çıktı: Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'e Hapis Cezası

Güncelleme:

Ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasında mahkemeden ceza yağdı. Cenk Eren 6 yıl 3 ay, Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy 4 yıl 2'şer ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasında karar çıktı.

5 YIL SONRA KARAR AÇIKLANDI

Habertürk Haber Merkezi'nden Veli Sarıboğa'nın aktardığı bilgilere göre, ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı.

Ünlü İsimlerin Yargılandığı Uyuşturucu Davasında 5 Yıl Sonra Karar Çıktı

CENK EREN'E 6 YIL 3 AY HAPİS

Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

GİZEM VE ÇAĞATAY'A DA CEZA

Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

MADDE KOKAİN OLUNCA CEZA ARTIRIMI UYGULANDI

Mahkeme Cenk Eren'e "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 5 yıl hapis cezası verdi. Ele geçirilen maddenin kokain olduğunu belirten mahkeme cezada artırım uygulayarak, 7 yıl 6 aya çıkardı. Cezada "iyi hal" indirimi de uygulayan mahkeme Cenk Eren'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

ERTELEME KARARI UYGULANMADI

Sanıklara verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı.

7 KİŞİYE TUTUKLAMA

Duruşma salonunda bulunan ve değişik hapis cezalarına çarptırılan Ferdi Özer ve Aydın Sarıoğlu ile SEGBİS ile duruşmaya katılan Mehmet Akgün, Şeref Deniz tutuklanmalarına karar verildi. Sanıklar Murat Özgener, Cihan Şenyüz ve Aslı Keskin hakkında ise yakalanarak tutuklanmaları kararı verildi.

KARAR ONANIRSA HAPSE GİRECEKLER

Sanıklara verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı. İstinaf ve Bölge Adliye Mahkemesi'nin verilen cezaları onaması halinde karar kesinleşmiş olacak ve sanıklar cezalarını çekmek üzere hapse girecek. Cezayı bozması halinde ise dava yeniden görülecek. Cenk Eren'in cezası 5 yıldan fazla olduğu için Yargıtay'a başvurma hakkı bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Mehmet Akgün Gizem Karaca Cenk Eren Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

KOKUŞMAK:

paranız var ne işiniz var bu ikinci sınıf ülkede. Basın gidin hollandaya arkadaş .

15
36
yanıtYanıtla
MARSİLYA:

Hollanda''da aç kalırlar

yanıt3
yanıt0
meltem:

ikinci sınıf ülke diyemezsin bu ülkeye haddini bil sen layık olamayabilirsin bu ülkeye

yanıt2
yanıt0
SERVER BEDi:

Bu ''ikinci sınıf'' ülkede ekmek yiyecek kadar aşagılık değilsindir umarım.

yanıt3
yanıt0
murtaza:

Sende git senin beraber

yanıt1
yanıt0
alikoo:

bunlar yatar çıkar direk akpden millet vekili oradan bakanlığa kadar çıkarlar

16
32
yanıtYanıtla
CHP Lİ:

CHP YE OY VERELİM ALKOLU ARTIK UCUZA TÜKETMEK İSTİYORUZ

25
23
yanıtYanıtla
AL SANA:

ZIKKIMIN KÖKÜ YOKTUR NE ARIYORSUN DEVE

yanıt1
yanıt1
murat caneker:

zaten nerde uyusturucu nerede alkolik var ben laikim der chp ye oy verir ezileceksiniz böcek gibi 5 para etmez insanlar

yanıt4
yanıt1
sarp:

sarp içerdemiyiz

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title