Haberler

Buse Terim Sosyal Medyadan Takipçileriyle Dertleşti

Güncelleme:

Kısa aralıklarla iki bebek dünyaya getiren bunun yanı sırada markası için sürekli çalışan Buse Terim, Instagram hesabından takipçileriyle dertleşti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı. Kısa aralıklarla iki kez annelik duygusunu tadan Terim, saçlarında gördüğü ilk beyazların ardından takipçileriyle dertleşti.

TAKİPÇİLERİYLE DERTLEŞTİ

Terim yaşadığı zorlu süreçler için şunları söyledi: "Bugün saçımdaki ilk beyazı gördükten sonra biraz size içimi dökmek istedim. Burada var olmaya başladığım günden beri fiziksel görüntüm hakkında yorum yapanlara kısaca bir son 3 senemi özetlemek istiyorum.

Buse Terim Sosyal Medyadan Sevenleriyle Dertleşti

"1 SENE ARAYLA İKİNCİ KEZ HAMİLE KALDIM"

26 yaşında yani bundan 2 sene önce ilk kızımı doğurdum, onu 6 ay emzirdim, tam büyütme safhasına geçmişken yeniden hamile olduğumu öğrendim, sil baştan henüz hormonlarım kendini toparlanamamışken aynı yola yeniden girdim. Hamilelik uzaktan çok eğlenceli gözükse de bir kadın için tamamen değişim demektir. Ben bu değişimi 1 sene arayla iki kez yaşadım. İkinci kızımı 50 gün önce kucağıma aldım, şu anda onu da emziriyorum.

Buse Terim Sosyal Medyadan Sevenleriyle Dertleşti

"SİZİN İÇİN UZAKTAN ŞAHANE GÖRÜNEN HAYATIM VAR"

Sizin için uzaktan çok şahane gözüken o hayatımın içerisinde bir yandan kendi kurduğum işimi yürütmeye, benimle birlikte çalışan 10 tane genç arkadaşım için para kazanmaya ve üretmeye çalışıyorum. Elbette bana yardım edenler var ama 28 yaşında bu kadar yakın iki çocuk annesi olmak ve bu süreçte hep ayakta kalıp hem evimi, hem işimi, hem çocuklarımı hemde tüm hayatımı idare etmek hiç kolay olmuyor bazen. Biz kadınların hayat boyu omuzlarında taşıdığı yükler hep ağır değil mi zaten? Hiç birimizin hayatı dışarıdan göründüğü gibi değil ve hiç birimiz özellikle kadınlar bu mecrada acımasızca yorum yapılmayı hak etmiyoruz. Yeni çıkacak beyazlarıma ve size sevgilerimle…"

Buse Terim Sosyal Medyadan Sevenleriyle Dertleşti

Buse Terim Sosyal Medyadan Sevenleriyle Dertleşti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Fatih Terim Buse Terim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (25)

zz:

2 ayllıkken bebeğimi bırakıp işe gittim. şimdi 2 yaşında sabah 8 akşam 5 e kadar çalışıyorum alışveriş yap saat 6 bu arada günün yorgunluğu uyusan1 saat daha yemek yap çocukla ne zaman ilgileneceksin. çocukta uyumuyor bende 7 de kalkmalıyım. sen ki daha dert mi

20
0
yanıtYanıtla
merve:

hem günde 8-10 saat dışarda çalışıp , hem de 2 çocuğu olup hem de asgari ücret alıp kira da olan insanlar var. şimdi 1 dk önce ben bu yazıyı yazarken geldi biri iş arıyorum ne iş olursa yaparım çocuklarıma süt ekmek alamıyorum dedi. daha çok yazmak istedim. babadan zengin olan insanların bu tür hayat zor geliyor demesi çok manidar ve diğer fakir insanlara saygızılık. hizmetçi ve bakıcılarla geçen hayatınıza mı üzülelim sizin ?

14
0
yanıtYanıtla
MERT:

Reklam sanki atom parçalıyor bizim ülkenin şuan yüzde 70 kadınları calışıyor çalışmasa aclar

13
0
yanıtYanıtla
Abdullah:

Namaz kılmıyorsan namaza başla stresten kurtulursun herşey var maneviyat eksik olabilir buda bi fikir faydam olduysa ne mutlu.

11
1
yanıtYanıtla
emine:

sen yoruluyorsan diğer ev hanımları ne yapsın buse

9
1
yanıtYanıtla
HER ŞEY BOŞ:

insan o an yaşarken zor gelebilir evet dadısı parası var diye dertti yok degil ya çok bencilce konusmalar yazıyorsunuz .

5
4
yanıtYanıtla
ak saç:

18 yaşımda aklar düştü lan benim başıma

9
0
yanıtYanıtla
bey:

hava atmakdan doymadi mi daha ya?

5
1
yanıtYanıtla
HEMDE NASIL CAHIL SÜRÜSÜ:

SENIN PARAYA IHTIYACIN YOK KEXFINDEN CALISIYORSUN GÖZÜ DOYMAYACASI ÖBÜR DÜNYAYA GÖTÜRÜRSÜN FAKIRIN HALINDEN ANCAK FAKIR ANLAT

5
1
yanıtYanıtla
doğu:

Ya yürüyün gidin işinize yaaa, yinemi mağdursunuz siz yinemi zor durumdasınızz ayıptır günahtır. . . !!!! yaşadığın yere bak hayata bak dön birde dışarıya bak bu kadar utanmaz yalancılık olmaz, babanın tff den aldığı tazminat ( çaldığı) senın 7 sülalene hatta 77 sülalene bol bol yeter . Bu mübarek aylarda duat te allah çaldıklarınızı günahlarınızı yediğiniz hakları affetmesini iste . . bu ne utanmazlıktırr !!!!

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title