Haberler

    Fenerbahçe'nin İstediği Cocu'nun Yardımcısı: Türkiye'ye Gitmiyorum

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin hedefindeki Phillip Cocu'nun teknik ekibinde yer alan Ruud Brood, kararını PSV'den kalmaktan yana verdi.

    Fenerbahçe'de teknik direktörlük için adı öne çıkan Phillip Cocu konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

    Cocu'nun PSV'deki birinci yardımcısı Ruud Brood, kulüple temasa geçti. Cocu ile çalışan Brood'un şu anki transfer durumlarını değerlendirdiği ve kararını PSV'den kalmaktan yana verdiği belirtildi.

    SÖZLEŞMESİNİ YENİLEMEK İSTİYOR

    "PSV'ye bir sözüm var" açıklamasını da paylaşan Ruud Brood, bitecek sözleşmesini yenilemek istediğini ve Cocu'dan bağımsız olarak kalacağını vurguladı.

    Cocu'nun ise Fenerbahçe'ye gitme kararı alması halinde Ruud Brood, Cocu ile hareket etmeyecek. Şu anda Fenerbahçe ile görüşen Cocu'nun böylelikle teknik ekibinde de bazı değişimler olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Umut Eren Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    500

    Yorumlar (8)

    öööööööööööö:

    her şey para değil hoca medeniyeti seçmiş. . .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Ultra aslan ??:

    Sen gelme ulan ?? ayı

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Gülücük:

    Cocu burda 2 maçta kokar

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    Kuyt ile farklı olabilir

    yanıt0
    yanıt0
    vezir42:

    oluşturulacak sisteme bakar adam bildiğim kadarıyla hücum futbolu oynatan ve 4 sene de 3 kere şampiyon olup diğer kuapalara da hollanda da ambargo koyan birisi uyum sağlarsa yıllarca çalışılabilecek bir isim genç ama bunlar dezavantaj olarakta yansıya bilir yardımcısı zaten söylenene göre kuyt olacak eğer kendi çalıştığı gibi çalıştırırsa oyuncuları yorulmak pes etmek bilmeyen bir çok oyuncu çıkar ayrıca comolli sayesin de ali koç sayesin de bir de kuty gelirse bir çok takımla iletişim doğacak

    2
    1
    yanıtYanıtla
    KAMENİNİN KABİLE LİDERİ:

    Gelirsen ekime gelmezsen kasıma.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Sadece sükse yapacam diye aykut kocamanı göndermeyin en büyük yanlıs bu aykut kesinlikle gitmemeli

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    cocu''nun yapacağını Aykut Kocaman kat be kat fazlasını yapar nedir bu yabancı hayranlığı coco''nun uluslararası başarısı mı varki neye göre tercih edilmiş?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title